Canssu61 Hanımlar en çok kaç aylık almalıyım 0-1 aylık kıyafetler olur mu bebeğime acaba ve alınması gereken en gerekli kıyafet çeşidi
KardelenYB Canssu61 0-3 1-2 ay al canım genel olarak yenı doğan alma çok bir iki takım al yeter 15 güne toparlanıyorlar çünkü yenıdoganlar dar geliyor
Umutluuu Canssu61 ben genelde 0-3 ve 3-6 ay aldım. Ama 3-6 yı daha çok aldım. 0-1 ise çok az aldım. Zaten hastane çıkışı takımları var 2-3 tanede 0-1 aldım.
Melikeakkc Canssu61 0-1 hiç almayın bence bende bi sen var o kadar küçük ki 1 hafta bile giymez bence 1-3 ay alın bence çabuk Büyükçekmece ben bebek bezini de fazla almışım gibi geliyor inşallah hepsini kullanabilirim
Bahar1_ Yenidoğan yada 1 aylık çok az alın bence çünkü çocuklar 50 cm den aşağı doğmuyor ve hemen büyüyorlar 3 6 aylık en uygun hatta doktorum bana 6 aylık al dedi
KardelenYB Bahar1_ oda abartmış 😂 ne doğrudan 60 cm bebe 5 kilo bebe mi doğacakta 6 aylık al demiş sana
Bahar1_ KardelenYB 35.haftam çocuk 50 cm oyüzden öyle dediğini düşünüyorum. Bilmem belki 10 doğururum