Iremm__2 Kizlar iyi akşamlar 37+4 deyim bebeğin kafası yukarı cikmis perşembe randevum var eğer dönemezse sezeryan dedi. Önerilerinizi bekliyorum neler yapabilirim
nazeninhanim Iremm__2 tuhaf tuhaf haraketler yapma videolar izleyip başına iş getirecek dikkat et . Bebek nasıl geleceğini kendi seçiyor, allah gönlüne göre versin ama olanda da bir hayır vardır bunu da unutma. Sağlıkla al kucağına
Lemonade Iremm__2 ben 2 şey duydum biri vajina ve duvarı tarafına sıcak uygulamak bebek sıcağa dönüyormuş biri de yine al tarafa ışık tutmak ona da dönüyormuş ama duyduğum bi bilgi doğru mu bilmiyorum deneyebilirsiniz 😅
Ozlm4452 Iremm__2 benimde 36 ya kadar makat gelişti sonra baş gelişe döndü sonra yine makay yine baş geliş oldu 38.haftadayız bi hareket yapmadım bi kez denedim çok ters bişey Allah korusun yapmamalı bence doktor um da bi hafta daha bekleyecek bakalım son durum ne olursa ona göre hareket edicez
Iremm__2 urazaslan denenmiş mi peki baktım ama hiç birini deneyen yok ise yarıyor mu zarar vermek istemem
Iremm__2 nazeninhanim tabi öyle yapmam ama doktorum da sonuna kadar beklemek istemiyor o canımı sikyor
nazeninhanim Iremm__2 başka doktora git, özele gidiyorsan bir de devlete git en iyisini onlar söyler,asla sezaryrn yapmak istemedikleri için olabilir😀
urazaslan Iremm__2 denenmişligini bilmiyorum kuzum sadece görmüştüm yapıp yapması sana kalmış🙄 haftanda erken aslında niye doktorun bukadar ısrarcı
Ozlm4452 Iremm__2 ama doktor olumsuz hiçbişey söylemedi korkma sadece yaramaz dedi 😁yarın kontrol var bakalım en son baş gelişti son durum nedir
haziranin25i Iremm__2 bebeğin nasıl gelmek istiyorsa bırak öyle gelsin sağ salim kucağına almak nasip olsun 🤗🤗