Meloss37 Kızlar bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık suluk yani alıştırma bardağı önerilerinizi yaparmısınız o kadar marka varki hangısını alıcağımı şaşırdım 🤦♀️🤦♀️ şimdiden teşekkürler 🙏
deniiizz Meloss37 benim bebeğim henüz doğmadı ama ablam oğluna philips avent suluk aldı çok memnun :)
Gulsurmeli Meloss37 ben chicco biberonn ve suluğunu alıcam ikiside cam philips avent polipropen maddesinden üretiliyor bebeğin sağlığına bir zararı yok kullanışlı ama yinede ben tercihimi camdan yana yapacağım
Meloss37 deniiizz yorumlarına baktım ama onu kimse neredeyse tavsiye etmiyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mamajoo çok kullanan var sanırım
deniiizz Meloss37 alıştırma bardağı değil ama onun aldığı normal suluk, belki diğerini tavsiye etmiyorlardır
Meloss37 ummomerbera ben herşeyimi aventten yana tercih ettim ama alıştırma bardaklarının met eden pek yok çok akıtma yapıyor diyorlar akıtma veya Bı sıkıntı yaşamadın sanırım
Meloss37 Gulsurmeli sağol kuzum bilgin için bende herşeyimi avent kullanıyorum ama işte alıştırma bardakları sıkıntılı duyunca senın dediğin markayıda araştırıcam👍