Mrymyl2 Hanımlar merhaba 8+6 gebeyim ilk hamileliğim bugün lavoda kurulanırken pembemsi rengini kana benzettiğim silik bir leke gördüm peçetede normaldir yaşayan anneler lütfen bilgi verin Allah rızası için
Arifcaninannesi Mrymyl2 cnm doktora görün prosgestan yazsın ve bol bol dinlen bendede olmuştu progestan durdurdu
MihrAsk Mrymyl2 benim gebeliği öğrenmeme sebep o lekelenme olmuştu. Yerleşme kanaması demişti doktorum. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ancak Yine de doktoruna danışmakta fayda var tabii
Mrymyl2 Arifcaninannesi Ablacım merhaba bugün doktoruma göründüm prosgestan yazdı yumuşak kapsül rahimden kullanacakmışım sizde sorun oldumu kullanım sonrası merak ettim yardımcı olurmusunuz rica etsem
Biyyy Benımde 13 haftalıkken oldu pembemsı sonra kahverengi lekelenmeye döndü ultrasonla bakıldı kanamam gözükmedi fakat hap ve düşük riskine karşı iğne oldum . Ağır bişey kaldırmayın , dinlenin kendinizi yormayın cok fazla ani hareketlerden kaçının 😊
Arifcaninannesi Mrymyl2 yok cnm hiçbir sıkıntı yaşamadım oglumdada 20 haftaya kadar kullandım bu bebeğimde de kullanıyorum vajinadan almak daha iyi ağızdan pek faydası yok hergun alki bebisin sana tutunsun
Mrymyl2 Arifcaninannesi Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ediyorum dün birden hayal kırıklığına kapıldım verdiğiniz cvp içime su serpmişti bugün gittim doktoruma dedikleriniz bıre bir aynı sizi gibi insanlar iyiki varlar 🙏😘
Arifcaninannesi Mrymyl2 sende iyiki varsın cnm bmm evet oğlumda sonra tecrübe çok kazanmıştım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️