Emlyyyy 25 hafta olucaz insallah hamilelikte karin agrisi olan var miii göbek etrafında sabit bi agri artan bi agrim yokk
Melikeakkc Emlyyyy bende oluyordu karnımın altı ağrıyordu valla serum verdiler çok çok dayanılmışsak olursa parol iç bi tane serumdan sonra geçmişti
Eerrennn_ Emlyyyy bende aynı sorun vardı özellikle dün, 24+5 olduk. Arada giriyor kasıktan agrı. Cok ayakta kaldıgımda karnım sertleşiyor patlicak gibi oluyorum. Uzanınca rahatlıyorum
pitircik2021 Emlyyyy benim 3 saat o ağrı geçmedi karnımda kasılma oluyordu ama hiç geçmeyince korktum ve acile gittim. Enfeksiyon Yada başka bi sıkıntı olmayınca alttan da muayene ettiler açılma var mı diye ama yoktu. O yüzden doktor rahim genişlediği için demişti ve magnezyum verdi ondan önce hap içmiyordum. İçmeye başlayınca karın ağrım geçti ve artık yok çok şükür. Doktorum da eder baskı varsa acile git demişti. Yani vajinada baskı+geçmeyen uzun süreli karın ağrın varsa doktora bi görünmen faydalı olabilir.
alininannesii Ben de 25+2 yim genelde oturup kalkarken yürürken falan kasıklarım sızlıyor, kas ağrısı yani, sizde de var mı benzeyen ?
sevgisevgi Emlyyyy ben şalgam içiyorum kabızlığa karsı, bebege de faydaliymis, hem de kilo aldirmiyor bana
Ozlemust Emlyyyy doktorum kabızlık için bana şurup yazdı çok etkili doktorunuza yazdırabilirisiniz sadece kabız olduğumda 1 kaşık içiyorum her gün değil.
Mcakir Karındaki agrı kasık ağrısı vs magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Doktorum bana verdi 10 gündür felan içiyorum geçti kasık ağrılarım 😊
Emlyyyy pitircik2021 Kasilmam olmadi çok sukur baskimda yok gobegim etrafı agriyor ama artmiyor rahmin etrafı gibi tesekkur ederim magnezyum devam 😄
Gamze_birsel37 Ben 25+1 hamileyim daha dün benimde oldu fazla sürmedi ama aç karna ilk mide bulantısıyla başladı daha sonra karnımın etrafında bişiler saplanıyomuş gibi hissettim yaklaşık yarım saat boyunca devam etti daha sonra istifar ederek rahatladım midemden karnıma giden bir ağrıydı
alininannesii Ozlemust Emlyyyy bu arada bu kabızlık ilaçları sık kullanılmıyor, bağırsak tembelliği yaptığı için lütfen ona dikkat ediniz