haziranin25i Uyslsvnc teşekkür ederim şirin anne 🤗 instagramda sayfasına girip bakabilirsin kuzu.. Gelip görme şansları var ise tavsiye ederim
Uyslsvnc Betulnuri canimm bende öyle düşünüyorum abimlerde oyle almıştı ve cok memnunlar. Baban nerede mobilyaci kuzum😊
minikkkkkk Uyslsvnc kesinlikle katılıyorum sana canim bnde anca mart gibi flan gidip bkmayi düşünüyorum biraz daha buyuyelim 5-6aylik olalim imsllah virusde biterse gonul rahatlığıyla gezer doya doya alışveriş yaparız 😍
Uyslsvnc minikkkkkk ahh canim amin insallah kurtulalim bu salgindan sonra doya doya gönül rahatlığıyla herseyimizi bakip alalim, daha zamanimiz var nasilsa🥰
OA3905 Uyslsvnc 34 haftalık hamileyim en başından beri bebek odası yapmak hayalimdi gereksiz bulanlar da var kendine göre gerekli bulanlarda. İçinde varsa yapmak kesinlikle yapmalısın çilekten aldım ben dolap beşik 5000 tuttu odam küçük olduğu için şifonyer falan almadım memnunum çilekten
Uyslsvnc OA3905 evet kuzum içinde varsa birsey kesinlikle yapılmalı sonra keske yapsaydım diye üzülmeyelim. Çilek mobilya gok kaliteli bildiğim kadarıyla ama fiyat olarak biraz daha pahalı sanırım.
Uyslsvnc Merinosunannesii Pierre cardin modelleride cok şık gerçekten. Lucca modeli de cok güzelmiş beğendim. Ancak mobilyalari sağlamlık açısından nasil acaba sen yakından gordun mu canım kalite olarak nasil acaba?
Merinosunannesii Uyslsvnc evet yakından gördüm arkadasıma gidiyordum virüsten önce cok beğendiğim için bende onu düşünüyırum gayette sağlam cok şık
Merinosunannesii Uyslsvnc çilek sanırım biraz daha pahalı baktım oradaki odaları da beğenmedim klasik model beyaz oda istemiyorum beyaz gerçekten mobilyada cok zor üniyem konsolu yatak odamdaki mobilyalar beyaz bugun alıyorum tozunu yarın yine sanki almamış gibiyim siyah kadar olmasa da beyaz cok zor hem bu lucca serisi cok farklı geldi gözüme cok hoş duruyor hem kıza uygun hem erkeğe
Asyakuzusu Uyslsvnc Ben oğluma 4 yaşında caplonbaa dan My House oda takımını aldım. Çok memnun kaldım bu markanın kalitesnden. Orayı tavsiye ederim.
Uyslsvnc Asyakuzusu gule güle kullanin insallah canim🤗oturduğum yerde magazasi var aslında bende kalitesinin duydum o markanın. Peki fiyat olarak nasıl ?
minikkkkkk Uyslsvnc insllah canim ama bnde fikirlere açığım model olarak hoşuna giden baska bi oda takimi varsa cilekde falan bakmak isterim bi 🤗
Uyslsvnc minikkkkkk yok canım özellikle beğendiğim bir model yok henüz ama ilerleyen zamanlarda mutlaka behendiklerimizi paylasmaliyiz ama fikir acisindan😊
Reyhan00 İkea mobilyaları görünüş olarak evet güzeller ama kalite olarak aynı şeyi söyleyecemeyeğim uzun ömürlü değil diyorlar biz de almıştık içi karton gibi sunta alırken uzun ömürlü ve mdf almanı öneririm kalitesi önemli verdiğin paraya değsin canım
Camurcu Uyslsvnc yok kuzum olur mu öyle şey hepimiz öyleyiz sonuçta benimde pek bi bilgim olmadan gittim. normal baza takımın bazasi biraz afilli normal çocuk bazalarindan. Dediğin gibi bozulup baza olanlar da vardı ama kullanışlı değil dediler orda ki elemanlar tavsiye etmeyiz öyle de para vereceksiniz böyle de dediler öyle olunca baza aldık. Altında rafı filan var yanıma da çok heybetli değil normal beşik aldık kuzum hemen yatırıp alabilmem açısından 😍
Uyslsvnc Camurcu gule güle kullanın canim Allah sağlıkla huzurla içine sine sine kullanmayı nasip etsin😊
Asyakuzusu Uyslsvnc Ben kitaplık haric 5.900₺ ye almıştım. Üzerinden 4 yıl geçti. Şu an ne kadara geliyor bilmiyorum. Ama taş gibi denirya öyle. Ömürlük.
sntn Uyslsvnc bende oda yaptım 24+6 haftalık hamileyim ama hepsini bir yerden almadım beşiği ahşap anne yanı beşik aldım dolap almadım bizim kendi dolabımızda biraz boş yer var sadece büyük bir şifonyer aldım şifonyeri ıkeadan aldım böyle hem daha uyguna geliyor ve ben kendim de evlenirken yatak odası mobilyamı ikeadan almıştım çokta memnunum bakabilirsen şimdilik şifonyer aldım ilerde gerek kalırsa aynı şifonyere uygun dolabını da alacağım ıkeadan
Uyslsvnc Asyakuzusu ay bende 4 yasinda ki ogluşuna yeni aldın zannettim kuzum o yüzden fiyat sordum 😊 tesekkur ederim, sağlamlık uzun yıllar kullanmak aslinda en önemli kriter. Mutlaka bakacağım caploonbaya😊
Emel38 Bebek Odamız olmayacağı için beşik Alabileceğimiz firma adı önerebilir misiniz?büyüyen beşiklerde olabilir.
aylinsss Uyslsvnc ben oda yaptım ikeadan aldım herşeyi düşünüyorsanız ikea yardımcı olabilirim modellerde
Uyslsvnc aylinsss canim henüz iknaya bakmadım, az once bir anne ikeadan bakacağım diyince aaaa neden hiç ikea aklıma gelmedi dedim😊 suan için fikrim yok açıkçası ama oda yaptiysan fotoğraf varsa atabilirsen sevinirim🥰
rbiakyt aylinsss ıkeadan neler aldınız acaba hangi modelleri bende ordan düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz ☺️