mercimeginanne hilal90 badem yağı kıllanma yapıyor cnm kullanmamanı tavsiye ederim -Hindistancevizi yağı -menekşe yağı -kakao yağı -E vitamini Hindistan cevizi yağını ısıt diğer yağları ekle altını kapat vitamini ekle. arkadaşım kullandı hiç çatlağı olmadı sürmediği yerlerinde çatlaklar oluştu. Şimdi ben kullanıyorum gelişim evremde çok çatlamıştım. Yani çatlamaya müsaitim ama şükür daha hiç bir yerim çatlamadı
[silindi] Kakao yağı, zeytinyağı ve balmumu karıştırıp krem yaptım onu kullanıyorum, bir de farmasinin aynısefa kremi var ondan da sürüyorum
Busra34ybg BusraDd 14. Haftadan itibaren kullanmaya başladım çünkü çevremde 13. Haftada çatlakları baslaynlar olunca korktum açıkçası 22. Haftaya giricem şükür hiç bisey yok
mercimeginanne hilal90 ben her akşam sürüyorum zaten ertesi gün bile sürdüğüm yerler nemli oluyor ama isterseniz öğlenleride arada sürebilirsiniz. Kalçanız, basenleriniz, karnınız ve göğüsünüze ( ucu hariç ) uygulayın hep oralar çatlıyor
Busra34ybg BusraDd canım çoğu kişiye doktor önermiş bende tavsiye üzerine aldım kullanıyorum zaten araştırabilirsin hatta için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış