Twinhatice Kızlar geçen de post açmıştım bebek hareketi ile ilgili, 25+1 olduk dünden beri hakareti yok şekerli seyler yedim soluma yattım dinleniyorum dünden beri tık yok, bugün pazar doktor da yok başına gelen var mı 😞
Attent Twinhatice benim 24 haftam yeri geliyor 3gun 2gun gun oynamıyor çokta stres yapma tabi için rahat olması içinn doktora git bence
Twinhatice Rojda24 yok canım hep pandemi hastanesi oldu, kendi gittiğim hastanenin de kadın doğum acili yok
Attent Twinhatice hiç stres yap bak sende 1 gün oynamıyor yüreğin ağzına geliyor elaleme 2 gün 3gun yaa :)))
Drnzgn Bazen bana da oluyor bir gun cok kıpırdiyor bir gün pek kıpırdamıyor çikolata ve bol su iç sırt üstü yat ve rahatlatıcı müzik flan aç benim kızım o zaman kıpırdiyor şuan huzursuz sun kipirdamsz belki bı duş al sırt üstü yat o zaman da kipirdaya biliyor
Twinhatice MihricanA kımıldadı canım çok sağol, doktorumu aradım kanama yoksa sabah gel bakalım stres olma 28. Haftaya kadar normal böyle olması dedi gerek kalmadı şükür 🙏🏻😊
Attent Twinhatice hadi gözün aydın dedim ama kuzum sen çok evhamlisin sadece iyi yüzün güldüyse sorun yok çok sevindim küçük kurabiyenin oynamasına
Benefit Twinhatice canım 26. Haftamda 2 gün hareket etmedi benim de ama sonra hareketlendi herkesin farklı olabiliyor