Beyzasel Yarın kontrolüm var 1 aydır gitmiyorum ilk zamanlarda hep nokta keseyi görüyordum 10+ 5 şimdi nasıl görürüm bebeği bebek şeklini almışmıdır acaba ultrasonda gören varsa resimle atabilir mi 🙈🙈
Meneksekara Beyzasel merhaba bu sıralar da görürsünüz bayağı insan şeklinde elleri ve ayakları belirginleşiyor sağlıkla gelsin 🙏
Selinbam Beyzasel bayağ minicik olsa da aynı anahtarlık kadar gercek bi bebek oluyo inşallah güzelce görürsün👶🏻🧿💜
Sb123 Ermell bende bi heyecanla detaylıya girmiştim ama yaramaz kız elleriyle kapatmıştı yüzünü 25. Haftada doktor kontrolünde tesadüfen gördük yüzünü dudakları yanakları yumuş yumuş gözleri çok güzeldi🥰🥰
Meneksekara Beyzasel benimde ilk gebelik bu hafta kalp atışını dinlete bilir doktorunuz ilk defa duyacaksınız çok güzel bir his sadece yemenize ağırlık kaldırmamaya dikkat edin ilk 3 ay ve son 3 ay onun dışında ztn doktor yönlendiriyor korkmayın strese girmeyin hersey gönlüzce olsun
Beyzasel Meneksekara dinledim kalp atışını ama zar zor duymuştum erkendi evet şimdi iki heyecanı birlikte yaşayacağım. Ağır kaldırdığım için kanamam olmuştu çok çok dikkat etmek gerekiyor cidden 🙏