Onrays symslmz dereotunu bilmiyordum teşekkür ederim sayenizde bilmediklerimi öğrendim ay sonu gelicek eşim inşallah ozaman gidecem sürekli sagmaya çalışıyorum
Gulsen4224 Onrays ewt Cnm o yüzden herkesin yanında emzirme sütün var ve bebeğim emiyor ise kimseye söyleme nazara inanırım birinin gözü değerse allah muhafıza 🌸
Gulsen4224 Onrays amin Cnm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kötü gözlerden korusun bebeğini ve seni 🤲🏻
prensannesi_ Onrays cnm ancak girdim gördüm 3 kez tekrarladi antibiyotik verdi şuan onu kullanıyorum birsey yapmadı yani
Entm_18 Onrays benim başıma da geldi oğlumun kırkında kadınların içinde emzirdim göğüsüm tıkır tıkır oldu ağrısı bi yandan süt kesildi eşim okumuştu benide düzelmiştim hurafiye filan değil yani gerçek birşey
Mirayse1 Onrays valla canım süte nazar değiyor mastit oluyordum ben hemen. Oku bence bide kim bazar ettni bul ona okut bnm hep annem nazar ederdi cok sütüm var die.
Asya178 Onrays mesajı okurken bile esnemeye basladim bizim ailede nazara okuyanlar var sizin için de okuyalım çok uzak yerlerden bile bizimkilere okunmaya gelen var sarılığa nazara herşeye okuyorlar