istanbul3434 Hanimlar dogum yapacagim hastane bana dogum cantasi listesi verdi. Orda “kendinden eldivenli tulum” diyor. Internetten alip memnun kaldiginiz bir marka/link var mi?
Astadavistabeybi istanbul3434 lcw dan birtane aldım ben oda tesadüfen eldivenli olduğunu farketmedim ama kumaşı harika
esmirna16 istanbul3434 LCWdwn aldım ve gerçekten inanılmaz büyük rahatlikmis. Çünkü eldiven tutmuyor elinde sıpa
istanbul3434 Astadavistabeybi magazadan mi aldiniz? Internette bulamadim korkuyorum da virusten cikamiyorum:(
Gzdsrm Lcwdaki yeni dogan 3lu setler var canim zibin tulum sapka onlardan 2 tane aldim ikiside kendinden eldivenli ve cok guzeller ben bayildim fiyatlarida 55-60 civariydi 3 lu setlerin uygunda
istanbul3434 Gzdsrm tulum gordunuz mu hic? Eldivenli zibin alt ust takimim var hastane ona ilave olarak eldivenli tulum istemis de
Gzdsrm istanbul3434 canim lcwdan aldigim tulumlu set zaten https://ty.gl/v4msuz4vm Ben bunu aldim canim oglusuma gayet guzeller
istanbul3434 esmirna16 lcw magazadan mi aldiniz? Internette bulamiyorum:( mecbur bir yakinimi gondermem gerekicek galiba magazaya
istanbul3434 Kdg civil internet sitesinde bulamadim magazadan mi almistiniz? Korkuyorum virusten eger magazada varsa bir yakinimi gondericem artik
istanbul3434 tnc35 hastane cikisim var yeteri kadar. aslinda guzelmis onerdiginiz markanin setleri tesekkur ederim ama tek tulum icin tekrardan hastane cikis seti biraz pahali olur bana. Tek kendinden eldivenli tulum ariyorum.
tnc35 istanbul3434 Tek tulumları da var aslında , tulumlu şapka zıbın takımları da 70 90 arasıydı bebek house sayfasında görmüştüm