Minigimbenim Merhaba. Hamilelik düşünüyorum ama fazla kilom var. Nasıl kilo verebilirim bana tavsiyeleriniz nelerdir?
nazeninhanim Minigimbenim bebeğim önce genel olrak bi doktora görün sağlığın nasıl neden kiloan fazla. Sonra hemen diyetisyene sana uygun beslenmene göre listeyi o verir. Onun dışında bol su iç diyebilirim çok etkili lifli beslen ekmeği azalt tamamen bile kesebilirsin
confundo Minigimbenim diyetisyen kontrolünde kilo verebilirsiniz. Ayrıca doğru beslenme planıyla hamileliğin 20. Haftasına kadar kilo vermeye devam edilebiliyor🙂
demir_dilek Minigimbenim 33+1 haftadayim, 94 kilo ile hamile kaldım.Hamileligimi öğrendiğimde 5 haftadayim.Hemen diyetisyene gittim kilo almamak için, bu süreçte hem doğru beslendim hem bebeğim çok sağlıklı hem de 8 kilo verdim, sadece karnım var.
denizakan Minigimbenim 95 kilo ile hamile kaldim 27+3 haftalik gebeyim cok sukur hic bir sıkıntısı yok yani kafana takma kiloyu stresten uzak dur 😊
Leylaakcay @Minigimbenim bende şurda durayım kaç kilosunuz ben Bi gebelik geçirdim kalbi durdugu için kurtaj oldum
Minigimbenim Leylaakcay 86 kiloyum ben de aynı sizin gibi bi gebelik geçirdim kalp atışı duyulmadı ben de kürtaj olmak zorunda kaldım
Minigimbenim denizakan öyle ama ister istemez takıyo insan 🙈 hep 75li kilolarda olurdum folik asit kullanmaya başladım o yüzden çok kilo aldım tabi dikkat etmedim 🙈
Rehile bende diyete başladm o ay hamile kaldm ve sadece 3kgyla devam ediyorum almadım Diyetisyenle devam ediyorum 26+3
Minigimbenim Leylaakcay kilodan olduğunu düşünmüyorum canım daha kilolu insanlar sağlıkla kucaklarına alıyor
Canerkan1 Minigimbenim bence kilo ile alakasi yok okadar kilolu insanlar var dogum yapan ben 80 kiloyum boyum 180