Tuba03 Çok fena diş ağrım var hamileliktenmiş 7 haftalık hamileyim diş ağrım geçsün diye ne yapabilirim acil yardım 😔
Tugbaumit Tuba03 ağrıyan dişin üzerine zeytin koymayı dene canım yada karbonatlı suyla veya sirkeli suyla gargara yap Allah kolaylık versin bende çektim 20 ilk diş ağrısını hiç bişey yapamıyorsun artık doğumdan sonrayı bekliyorum bende son 11 haftamız kaldı doğurayım hemen onları çektiricem 😥
Melikeeee03 Geçmiş olsun. Eğer oruç değilsen Ağrıyan yere sarımsak koy. Tuzlu su ile gargara yap. Karanfil yağı varsa kulaç çöpü ıle sürebilirsiniz ve ya karanfil de olur
Tuba03 Tugbaumit çok geçmiş olaun canm allah güle güle bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah 💕
mervesarp2005 Şuan da da olmak üzere geçmek bilmeyen bir ağrım var. 3 aydır. Son iki haftadır karanfil yağını keşfettim. Anında hafifletiyor yada direk kesiyor agrıyan dişe sürünce. Diğer bütün herseyi denemiştim ama geçmemişti. Tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun.
Busracygz Tuba03 diş hekim asistanıyım ağrılı dişlerde kullanılan malzemeler hep karanfil özlü çiğneyebilirsin geçirecektir mutlaka