Nurelif5335 Merhaba Güzel anneler ☺️ Ben 34.haftadayım☺️ size bir sorum olucak ben hastane çıkışı aldım ama 5li aldım doğumhaneye verilen takımın içinde iç zıbın olması gerekiyor mu? ya da neler oluyor içinde?
Aynurr16 Nurelif5335 hastane çıkışı onlu olması gerekiyor heleki kışın içindeki battaniyeye sarıp getiriyolar eldiven şapka vs bide içerisinde dikissiz bi üst olması gerekiyo göbek bağına zarar vermemesi için bana o şartı söylemişlerdi
Aryaliya Nurelif5335 2 tane hastane çıkışı koydum 2 tane alt üst takım koydum 2 çorap 2 zıbın iki pijama altı ıslak mendil pamuk biberonu emzikleri :) tam anlamıyla bende bitiremedim desem yeri
Sultan_Kocyigit03 Aynurr16 bacım illa 10 li çıkış olacak diye şartlandırma bence ben 5 li takım almıştım içine sadece zıbınını ve battaniyesini vereceğim zaten doğumdan sonra gerekeni refakatçi yanınızda kim kalıyorsa fazlasıyla yapıyor endişe etmeyin
Nurelif5335 Sultan_Kocyigit03 Bende böyle düşünüyorum 10lu takımlar gereksiz geliyor ayrıca battaniye falan var zaten koyarım yani 10lu olmayınca bebeği vermicekler mi dimi😁🤣
Aynurr16 Sultan_Kocyigit03 ben penye battaniye onlu çıkışta olduğu için ayrıyetten almadım penye olandan bahsetmiştim ve hemşirenin bana söylediği içine giyilen bi beyaz üst varmış hiç dikişi olmayan onu al dedi hiçbiyerde bulamadım bitek onlu çıkışta vardı şapkası eldivenide var diye onlu aldım kendimi şartlandırmadım yani
Aynurr16 Nurelif5335 tabikide verirler ben içinde herşeyi olduğu için öyle dedim sizin elinizde varsa tamamlayıp da verebilirsiniz ben kendi fikrimi söyledim