Beker google dan degil kaynakli, referansli arastirmalardan arastirdim diyorum, google scholar kismindan,pubmed den haberiniz varsa bi bakin isterseniz, ben kor cahil degilim google da ilk cikan seye tiklamak degil arastirma yapmak. Kimyasal hic yok hayatimda dememisim hamilelikte tehlikeli bazi kimyasallar var diyorum, kanitlanmis, genel konusmussunuz kremlerden de bahsetmissiniz ona ithafen soyluyorum, bazi kremler kullanilmamali. Nasil ki roaccutane misal tamamen yasak bir ilac boyle yasak olan kremler de var. Ucuk kremi kullanip gecirecegini dusunmus, doktora gitmek yerine kremle gectigini sandigi virus vucudunda boyle bir etki yapmis, ucuk bir virustur ve cocugu 8. Kez ameliyat olmus, doktorlar da bisey biliyordur herhalde, hala kesinlik sorguluyorsunuz. Emin olun benim kadar rahat davranmiyorsunuzdur hamilelik tabi ki hastalik degil, suurlu bir sekilde ne yiyip ne yenmeyecegini, ne kullanilip kullanilmayacagini arastirirsiniz sonra gundelik hayatiniza oldugu gibi devam edersiniz, cok basit bisey m, bir gecis donemi. Ilk yorumumun sonunda da dedigim gibi verdiginiz tavsiye sizin icin iyidir bi baskasini etkileyebilir, cok kesin konusmamak gerekir tibbi konularda. Sizin icin de ne mutlu hepimiz icin her sey iyi olsun zaten.