Bireylulmasali Kızlar 18.haftaya bugün girdim dün akşam çok tuhaf bir şey oldu karnımın sol tarafında iki kez kalp atışı gibi bir şey oldu önce bağırsak hareketi sandım ama göbek deliğinin sol tarafında oldu çok değişik bir histi sizce bebeğimin tekmelerini mi hissettim 🥰🥰🥰
Zeyynep Bireylulmasali olabilir ben 17 haftamda hisstmiştim ilk gebeliğimde oğlumun tekmesini ama ondan öncede sürekli içerde oynayışını hissediyordum. Bu haftalarda başlıyor zaten genel olarak :)) biraz daha ilerki haftalarda daha emin olursun eşsiz bir his :). 😍😍
Mom091 Bireylulmasali bebistir o bebiss 😍 dur ki ilerleyen haftalarda neler yapiyolar 😂 akrobasi hareketler yapiyo icerde 😂😂
Emel38 Bireylulmasali inşallah.cinsiyetimiz belli değil ama bence erkek.oğlum futbolcu gibi kıpır kıpır olur inşallah..
Emel38 Rahat bir gebelik genelde erkekte oluyormuş.kızda anne çirkinleşiyormuş ..ben ısrarcıyım erkek inşallah 😊
sevgisevgi Emel38 benim de çok rahat geçiyor, ne bulantı ne baş dönmesi hiçbir şey olmadı, kızım olacakmış, zaten kız hissediyordum, 😊 Allah gönlüne göre versin 🙏
Cancana_ Emel38 ben guzellestim lekem de yok bebegim de sagda idrar rengi de acik butun belirtiler erkek ama kiza benzetti 😂
Bireylulmasali Emel38 valla canım bize 12.haftada erkek dedi daha önce de rüyamda hep erke görüyordum 16.haftada kesin kız deyince çok şaşırdım sağlıklı olsunlar inşallah 😍