TubaKorkmaz 5.37 di hamileyken hamileliğimin son ayında farkettim tekrar yükseldiğini doktor eutrox 75 verdi 4.20 gibi Doğuma girdim dün ölçtürdüm tsh ilaç kullanmama rağmen 2.18 inmiş
Sura Demdem08 8 10 arasıdıydı hep ilac kullanıyorm 2.50 altına düştü acaba yine cıkmışmıdr tahlil yapmadım daha
Demdem08 Sura Tekrar bir baktır istersen. Yükselebiliyor, benimde düşmüştü ilacı kullanmayı bırakmıstım tekrar yükseldi başladım bir daha ilaca.
Sura Önceden ne hastalık ne birsey vardı sadece bi defa doktora gidiyorlardı bebekleri sapasağlam sağlıklı hamilelik geciriyorlardı simdi hersey bozuk stres yapıyoruz stresten hamile kalamıyorum önceden bi bakıyordular hamileler ne kadar teknolojı ilerledi doktorlar cok oldu hastalıklarda fazlalaştı oyuncak gibi olmuşuz sürekli doktorlardayoz 😔😔😔😔
Ceylin Bende 7 8 senedir levetron kullanıyorum. İlacı hiç bırakmadan kullanmam gerekiyor. Hayatımla bir bütün artık. Ama evlendim ilk ay hamile kaldım. İlaç kullandığım için tahlillerim normal çıkıyor. Ama tedavi olmamanın zararları olduğunu biliyorum özellikle hamilelikte. Düzenli kullanırsan ilacını düzene giriyor ve sıkıntı olmuyor. Tedavisi mümkün olmayan bi hastalık değil sonuç olarak
MeryB 6.haftadan beri 25mg günde 1 adet olmak üzere kullanıyordum. Geçen hafta kan testim de yüksek çıktığı için 3 gün 2’şer adet. 4 gün 1’er adet olmak üzere ilaca devam ediyoruz. Maalesef çok üzüldüm bu duruma ama yapacak birşey Yok. Aylık olarak kan vermeye devam takip sürecindeyiz. Gebelik öncesinde böyle bir sıkıntım yoktu. Gebelikle beraber ortaya çıktı. Ne yapalım sağlık olsun.
Selma38 Kızlar kan vereceğim ben de ilaç kullanıyorum 10 gündür euthyrox 75’lik kanı gün için ilacı içmeden veriyorsunuz yoksa içipte mi verdiniz kontrol edilecek değerler
Arya92 Selma38 Kan verecegin gun Ilaci baska ogunden al canim. Mesela. Ben kan verecegim gun sabah icmiyorum ilaci. Oglen yemeginden once ac karinla iciyorum, doktor soylemisti. Surekli bu sekilde yapiyorum. Hasimato tiroidi hastasiyim.
Remziye02 Selma38bol su ıcıyorum solekı cok ıctıgımde tuvaletten cıkamıyorum yanı tam cıkıyorum yenıden gıdıyorum ve yapıyorum bole 3 5 defa gıdıyorum sonra ustune su ıcmesem 1 saat gelmıyor gunduz kalktıgımda sıkıntı yok ogleden sonra baslıyor
Arya92 Kan verecegin gun Ilaci baska ogunden al canim. Mesela. Ben kan verecegim gun sabah icmiyorum ilaci. Oglen yemeginden once ac karinla iciyorum, doktor soylemisti. Surekli bu sekilde yapiyorum. Hasimato tiroidi hastasiyim.
Naznaz 3.50 benimde ilaç kullanıyorum iki gün bir bucuk alıyorum bebişler saglıklı olsunda 🙏🏻 Kızlar bir de benim arkdaşın yeni doğan bebeğinde de tiroid çıktı bunun bizde ki tiroidle alakası var mıdır
Yeniannee Naznaz evet canim ben bebeğime zararı olur mu diye sormuştum doktoruma doğduğunda bebeğinde troidine bakılmasını gerektiğini söyledi
Selma38 Sağğolun kızlar aynen bende haşimato tsh çok yükselmiş ya 23 e çıkmış 😔😔😔 Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insanın elinde olmadan strese giriyor rüyalarıma giriyor tevekkül ediyoruz ama işte kaygı bi türlü gitmiyor üzerimizden oysa ki herşey Allahtan 🙌🏻
Arya92 Annede rahatsizlik olunca dogdugunda tedbir amacli cocuga bakiyorlar. Hamilelik sekeri olanlarda da mesela dogdugunda cocugun sekerine bakiyorlar diye biliyorum