MerveAkty Kızlar bilirsiniz bu yüzük testini yapan var mı ben bi kızımın kafasına tuttum yüzüğü yuvarlak çizdi karnıma tuttum git gel yaptı kendi kafama tuttum yine yuvarlak çizdi bide siz deneyin bakalım sonuçlar ne olacak 😁 bu arada 7 haftalık hamileyim
yesilesinti Ben yaptım ama avucuma yapınca 2 erkek bi kız cıkıyo iki oğlum var. Karnıma tutunca kız cıkıyo tek bebeğimin cinsiyeti kız 🤲🏻🥰
yesilesinti Sevilay7 ileri geri hızlı bi şejilde giderse erkek daire cizerse kız demek avucunuzda yaptıgınızda kac cocuk hangi cinsiyet gösterir. Hiç sönmeden durusa devamı yok demektir. Sadecese hamileler karnına yapınca bebeğin cinsiyetini gösterir. Eşime yapınca da aynısı cıkıyo. Başkalarında deneyebilirsiniz emin olmak için. Tabiki gene Rabbim ne derse o🤲🏻🥰
ebrussvncc yesilesinti nasıl yani avcunuza yapınca kaç çocuk olacak onu mu gösteriyor o kısmı anlamadım 😅
yesilesinti ebrussvncc yani şöyle benim şuan 2 oğlum var hamileyim. 3ten sonra duruyo yüzük. Bunu annenizde deneyebilirsiniz mesela. Ölü cocuklar varsa bile oblarda cıkıyo. Yani ben 4 kardeşim iki ölü var arada anneme yapınca 6 cocuk cıkıyo kayıplarıda yüzükte cıkıyo. Deneyebilirsiniz sizde. Tabi ki bilimsel bi açıklaması yok inanıp inanmamak tercih meselesi ama ben kendi deneyimimi aktardım
Bbulut Bana da bu yüzük testini anlatabilir misiniz nasıl oluyor acaba 11 haftalık hamileyim ve merak içindeyiz cinsiyeti için😊
MerveAkty Bbulut yüzüğünüzü bi ipe geçirin ve karninizin üzerine tutun yüzük daire şeklinde hareket ederse kız ileri geri git gel yaparsa da erkek deniliyor 😊 Bu videoda gördüm bende