Burcu3506 Eşimle cocuk düşünmeye mayıs ayında başladık Eylül’de hamile kaldım kimyasal mı dış gebelik mi anlaşılamadığı için kürtaj oldum kimyasal çıktı doktor korunma dedi yine 1 adet bekledim bu ay cok belirti yaşadım yine olmadı bugun adet oldum o kadar üzgünüm ki kürtajdan sonra hemen olur derlerdi yine olmAdı ben ne zaman doktora gitmeliyim sizce
afrasil Burcu3506 canım 2 ay daha bekle , doğal yollar dene sonra git bide mutlaka esinle beraber gitmelisin esinde sperm tahlili yaptırsın . Olacak insallah umudu yitirmek durmak yok araştır ne duyarsan dene
Seda5561 Burcu3506 kürtajdan 6 ay sonra denemelisin diyorlar genelde tahim ancak kendini toparlıyormuş bende kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldım sıkma canını Allahın izniyle olur🙏🏻
Cngul Burcu3506 canım ben 1 yıl oldu kalamadm herkes bana kurtaj sonrasi kolay kalınır neden kalamadn diyip duruyorlar
Burcu3506 Edaa7 evet biliyorum dayanamıyorum benim akıl verdiğim arkadaşlarım hamile ben değilim her gün bunalım takıldığım için Artık eşimle aram bozuluyor
afrasil Burcu3506 canım ovulasyon testi , çakşır kökü suyu ( baya etkili ama yan etkileri var araştır , youtubeden Gülbahar güçlü yaz çıkar videosu ) , soğan Kürü , süt maydanoz buharı , incir Kürü , esinle beraber bol bol nar , muz , havuc tüketin
Seda5561 Burcu3506 sıkma canını bebek yapıcam diye kendinide eşinide odaklamaya olaya normal bir günde öylesine ilişki yaşıyomuş gibi dene bak olacakk ne kdr çok istersen o kdr geri tepiyo hayırlısıyla olur ama hiç üzülme 🙏🏻
Blossom Burcu3506 daha çok erken ama. 1 yıl içinde 2 dış gebelik geçirdim. Bir tüpüm alındı. Size göre şansım %50 düştü yani. Yılda 6 ay hamile kalma şansım var. Kim bilir ne zaman tutacak… Kafama taksam hiç olmaz. Burada takılmak insanın sinirlerini yıpratabiliyor. Bence bir süre buraya ara verin. Klişe olacak ama bu gerçekten doğru, 2 gebeliğimde de hiç aklımda yokken hamile kalmıştım.
Burcu3506 Blossom doğru diyorsun canım bende uygulamayı bi süre silmeyi düşünüyorum günümün çoğu burada geçiyor bunalıma daha cok giriyorum
Burcu3506 Seda5561 evet canım doğru diyorsun biraz zorla yapıyorum yumurtlama günü diye düşündüğüm günlerde
Seda5561 Burcu3506 aynısını bende yapıyordum bu ay nasıl olsa olmuyo diyerek rahat kafayla denedik şükürler olsun 4 haftalık hamileyim darısı bütün isteyen herkesin başına🙏🏻🥰
Cngul Burcu3506 gittim canım rahim filmine kadar çekildim bir sorun yok piskolojik çok taktim doktor eşime gizlice söylemiş piskolojik olarak olucagi varsaya olmaz demiş cunki hergun yıprattım kendimi eşimle kavgalar başladı birde çok araştırmaya girmiştim çok bozdum yeni yeni iyiyim
-rabiamahmut2021 Burcu3506 cnm bı defa hamıle kaldıgına gore demekkı bı sıkıntın yok sadece yumurtlama gunlerını takıp et ovulasyon testlerıyle yeterlı kalırsın ınsallah