34meray50 Merhaba hanımlar ilk gebeliğim ve daha 5 haftalığım ama iç çamaşırım resmen dar geliyor sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz ?
Merinosunannesii 34meray50 göbeğinin altında kullanırsan rahatsız etmez 18+5im hala aynı iç çamaşırlarımı giyiyorum daha uzun süre de giyerim diye düşünüyorum hiç yeni almadım kilo da aldım ayrıca göbek önden gidiyor popo arkadan😂😂
Susambilge 34meray50 37. Haftamdayim. En baştan beri kendi çamaşırlarımı kullanabiliyorum göbeğin altında olduğu müddetçe. Hamile çamaşırı aldım kesinlikle kullanamadim.
34meray50 Bu sorunu tek ben yaşıyorum galiba ya 😢 resmen karnıma dokundukça acıtıyolar gibi sanki tenim acıyo😭 daha ilk haftalardan hassasiyet başladı resmen
Tugbaaelbr 34meray50 bende ilk haftalarda yaşamıştım bu sorunu ne pijama ne iç çamaşırı asla lastiğine tahammül edemiyordum daha sonraları geçti çok şükür ama sonra da kilodan ve göbekten dolayı giyemedim 😁
aeh gebeliklerimde bende direk darlanmaya başlıyorum , hatta sonlara doğru nerdeyse nene kilodu üstne bosbol geceliklerle gezmeye başlamştm, şuam 13. haftamdayım şimdiden bunaltmaya başladı