Ssmmra Kızlar dün akşam başladı hala gecmemis usutmusumdur diye düşündüm ama çocukla alakalı olabilir mi bilmiyorum sadece sağ kalça kemiğinin üstünde bazı hareketleri yaparken ağrı giriyor bazen hareket etmezsemde ağrı giriyor apandisit yeri yazıyor internette yasakta var biraz daha geçmezse izin alıp hastaneye gidecegm.
Fatma2277 Ssmmra sağ kalça ağrısı bende de oluyor, hatta ortalama bir hafta yerimden tek başıma kalkamadim, afedersin tuvalete bile eşimle gidiyordum. Şükür şimdi biraz iyiyim, canım acıyor ama yürüyememek daha kötüydü
Fatma2277 Ssmmra ben doktora gittim mr çektiler bir şey bulamadılar, ağrı bandı yapistirdilar faydası olmadı, kuru iğne vurdular faydası olmadı, serum verdiler yine faydası olmadı, magnezyum kullanmaya başladım 2 gündür geçirdi gibi sanki biraz
Halide_zehra Ssmmra 26,haftadayım geçen hafta aynısı bende de oldu 2 gün sürdü kendiliğinden geçti sonra
Ssmmra misraerol 29 hafta 4 gün siz bende ayağa kalktığımda ve hareket ettiğimde çok acıyor sağ kalça kemiğinin üstüne tam elimi oturttugumda o kısım ağrıyor
Ssmmra Fatma2277 canım kalça değil kalcamin üst kısmında ağrı var elimi kalça kemiğinin üstüne koyduğunda yan karın bölgem yani
Halide_zehra Ssmmra karnımda ağrı yoktu kalçamın üst kısmında vardı yürürken ağrıyodu oturunca da baya. 2 gün sonra geçti internetten okudum hamilelikte normalmiş yazıyodu
Ssmmra Halide_zehra yaa doğrudur canım geçer inşallah öyle dayanılmaz bir Ağrı’da değil zaten ara ara oluyor