Unlukacar Minegkhn92 benim 35+3 de kontrole gittim 3100 gr canım 35+4 de yani ertesi gün doğum yaptım 2800 doğdu canım şimdi meleğim kollarımda 🙏🏼
Seliminannesi23 Minegkhn92 sizin bebişin kilosu nedir bende persembe gidicem Allah nasip ederse 35+3 günlük olucam ozmn enson 32 haftalıkken tam 2 kiloyduk suan bilmiyorum nekadr olmuşuz🥰🌹☺️
Minegkhn92 Unlukacar oyyy maşallahhh 😌🤲🏻 Neden böle 35 de oldu doğm canım sancılarn mı vardı erkenden
Unlukacar Minegkhn92 suyum geldi canım 1 gün önce kontrole gittim bi sorun yoktu ertesi gün doğum yaptım erken gelmek istedi oğluşum 😁
melegegebe Unlukacar ya masaAllah canim kimisi bu haftada kuvezde kaliyor ne guzel sag salim kollarinizda masaAllah
Unlukacar melegegebe teşekkür ederim canım ben hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim canım hergün süt yumurta taze yaş fındık badem ve kaşar peynir bunlar direk bebeğe kilo aldırıyor 🤗
melegegebe Unlukacar 34+4 gibi kac kiloydu peki hatirliyor musun 🙈 ben de yiyorum valla dikkat ediyorum ama bazisi fZla aliyor genetik heralde
melegegebe Unlukacar 34tr 2700 olcmus 35tr 2800 dogmus doktoe fazla olcmus sanirim . Benim doktorum da fazla olcmus bir arkadasimi daha once 😬😬 niye boyleler ya. Kilosu da bu arada gayet guzel dogmus annesi masaAllah 38i beklese 3u gecermis 🐣
Unlukacar Zynpasln teşekkür ederim canım hiç bir sorun yoktu canım hatta 1 gün önce kontrolden geldim zaten erken doğum riskim de yoktu uyandığım da çok az suyumun geldiğini hissettim sonrasında zaten çoğalmıştı suyum
Unlukacar melegegebe melegegebe hahah aynen canım doktorum demişti zaten ultrason ölçümlerinin yanılma payı olabiliyor diye zaten bebek 33.haftadan sonra kilo artışları biraz daha fazla oluyormuş darısı başınıza Allah vakitli doğum nasip etsin canım
melegegebe Unlukacar evet oyleymis kimi az olcuyor cok cikiyo4 ahh keske öyle olsa 🤣 aman saglikli olsun da noye kilo derdindeysek🙄