TDE Baybymucize geçmiş olsun. Bi Sağ salim doğursak benim de 28. Haftamda sancım çıktı ilaca başladım Valla stresli geçiyor. Bu iş mevzuları da insana stres yaptırıyor. Her şey o kadar pahalı ki üç parça bir şey aldığında dünyanın parası tutuyor.
Baybymucize TDE aynen canım valla iş çok stresli iyiki çalışmıyorum ve çok yoğun oluyordu ilk bebeğimi stresten düştü hamile gibi davranmıyorlardı geç çıkıyordum sonra şimdiki hamileliğimde kanama oldu gene eşim asla gitmeyeceksin dedi rapor aldırdı derken bir anda rahim ağzım kısaldı amilyat oldum 15.haftamda Doğum olacaktı civilimde baya indirim var eksiklerimi görüp aldım ordan şimdi
Brlelif bebegamin1 tabi canım hastane çantası için demedim ama evde muhakkak olması lazım ara ara temizlemen lazım ki rahat emsin
Esila-ecrin TDE ilkim bebenin ürünleri nasıl geliyor instagramdan görüyorum güvenmediğim için almadım
TDE Esila-ecrin yurtiçi kargoyla geldi ben kapıda ödeme yaptım. Ürünleri güzel. Ayrıca çok ilgililer. Manisa’da dükkan ben de ilçesinde oturuyorum aslında pandemi olmasa gidip almayı planlıyordum ama olmadı. Ben de tavsiye üzerine aldım. Kuzenimin eşi bebeğinin kıyafetlerini ordan almış hep
Egoistpati Baybymucize canım e bebekte %40 indirim var tekstil de kıyafet eksikliklerini oradan alabilirsin. Bebek arabası puset anne yanı beşiği uygun buldukça bez ıslak mendil alabilirsin. İnşallah zamanında gelir sağlıklı bir bebek olsun.
Baybymucize Egoistpati e bebekten aldım bir kaç ürün hemen kargo yaptılar fakat PTT ve ups ile çalışıyor 11gün oldu hala şubeden dağıtıma çıkmadı şimdi cicilimde de indirim varmış yurtiçini seçtim 2günde geliyor ordan aldım puset falan ondan korkuyorum canım kötü gelir diye aldımızmı güzel çıktı mı
Egoistpati Baybymucize aslında ups kargo çok hızlı gelir ama Yaşadığınız bölge ile ilgilidir biz puset ve bebek arabasını e bebekten aldık mağazadan model beğendik sitesinden sipariş verdik joie markası travel sistem tercih ettik. Ama daha hesaplıları da çok daha pahalıları da var bütçenize göre bakabilirsiniz tavsiyem önce gidip sürmeyi denemeniz :) ben her arabayı kullanamadım
Baybymucize Deletedmom54 telaş etmiyorum canımda elle gözüken bişeyi yok saydıklarımdan başka benden ilerde haftası olanlardan fikir almak istedim
Baybymucize Egoistpati kötü geldi şube den şubesine değişiyor serklajdan dolayı ayağa kalkmam yasak onları kendi beğendiğim gibi alamayacağım yada eşim gidip kendisi beğenip alacak
Yenianne001 Baybymucize göğüs pompası, müslin battaniye, bebek yıkama küveti, tırnak makası, cam biberon, beşik, bebek arabası, yenidoğan şampuan, pişik kremi, yenidoğan deterjan ve yumuşatıcı
Yenianne001 Yenianne001 depend, bebek bezi, ıslak mendil, bebek yağı, al basmasın diye kırmızı eşarp, zıbın, atlet, bebek kulak çöpü, bebek temizleme pamuğu(kordon düşene kadar silmek için), yelek, patik