tugce67-67 Fulyaa29 canım ben yaptıralı iki sene olacak 700-800 olmuştur heralde şuan ben 600 e yaptırmıştım
tugce67-67 Fulyaa29 canım valla iyi bir doktor her şeyi biliyor anlatıyor Ama böyle sessiz mıyıl mıyıl konuşuyor😂1 saate yakın sürmüştü saatin nasıl geçtiğini bile anlamamıştık.cd ve resim veriyor whatsapptnda atıyor ayrıyeten.ben doğurdum bile
haziranin25i minikmercimek Kartal Avicenna Umut Hastanesi ne gittim. 360 TL ücret karşılığında yaptırdım. Eşimin girmesine ne yazık ki izin verilmedi.. CD 4 tane 4d boyutlu resmini verdi ama ben gittiğim hastaneden çok ama çok memnunum 💜🤗
minikmercimek haziranin25i umut hastanesinde eşin normal muayeneye girmesine izin verilmiyor mu? Bende oraya başlayacaktım üzüldüm şu an :/
haziranin25i minikmercimek detaylı ultrasona eşim girmedi. Normal ultrasonlara giriliyor bir gün bile yalnız bırakmadı beni eşim 🤗 Siz detaylı ultrasonu sormuşsunuz
minikmercimek haziranin25i aa tamam o zaman onlara giriyorsa keşke detatliyada alsalarmış neyse artık 😊
haziranin25i minikmercimek detaylıda başka bir doktor ilgilendiği için doktor eşimi istemedi. Ben baya bir bozulmuştum