Nehiratalay 20 haftada detaylı ultrasonda doktor bebeğin kalbinde arsa damar farklılığı gördü down sendromlu bebeklerde sık görüldüğünü amniyosentez ya da fetal dna yaptırmamızı istedi testi yaptırdık sonuç bekliyorum tedirginim 😢
1prensesgeliyor Nehiratalay dün aksam aynı teshisi bizede koydular bende cok kötüyüm ama testi yaptırmiycaz anne karninda bi tedavisi yokmus. Her türlü kabulumuz canimiz o bizim. Rabbime sigindik. Lütfen haberleselim beni haberdar edin
[silindi] Nehiratalay mutlaka başka bir doktora görünün bize aynısı söylendi aminosentes yaptırdık temiz çıktı. Test sonucu sonrası başka doktora gittik testi söylemedik hiç problem olmadığını doktorun teşhisinin abartı olduğunu söyledi hatta . Hatta kendi doktorumuz bana sormadan neden hemen test yaptırdınız diye kızdı. Başka doktorlara gidin mutlaka Allah yardımcınız olsun beklemek çok zor
tgcasyada Nehiratalay profilimden okuyun isterseniz benm bebegimdede vardi sadece arsa saglikli şuanda cok sukur 7 aylik
tgcasyada Nehiratalay rica ederim 😊 sizde sagliklica alin insallah kucaginiza zor bir süreç gecryorsnz cok ii anlyrm