yasemin__hemsire Allah nasip ederse bi oglusumuz olacak deniz ’in yanına bi isim arıyoruz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🧡
Tuktuk yasemin__hemsire Oğlumun ismi Deniz Sina🤍🐣 Duyan herkes değişik ve çok güzel uyum olduğunu söylüyor düşünün isterseniz🤗
yasemin__hemsire ilkim_55 efe de cok guzel ama cocuklar anlamı taşıyo efeler yaramaz oluyo diyorlar. 🤦♀️
yasemin__hemsire ilkim_55 aslında ege geldi aklıma ona da millet ay bu Nasi L isim diyince bi soğudum
ilkim_55 yasemin__hemsire bence gayet güzel Ege ismi. Biz cinsiyeti açıklarken ismi ile açıkladık. Kimseyi dinlemeyin. İlerde çocuğunuzun rahat taşıyabileceğinden eminseniz gerisi önemli değil bence.
yasemin__hemsire ilkim_55 evet denizle de uyumlu aklımdan kerem de geçiyordu ama ilk isim olarak eşim denizi çok istedi . Ikinci isim olunca da içime sinmedi . Deniz kerem . Olmadı sanki😁😁
ilkim_55 yasemin__hemsire aynen o da aklıma geldi ama telaffuz olarak değişik geldi 🤗 ama Ege yakıştı
yasemin__hemsire ilkim_55 dimi insanlar kafamızı karıştırıyo yoktan yere ama isim konusu gerçekten çok zor 😁
yasemin__hemsire Sblysn çok şükür inşallah da hep akıllı bi çocuk olur iki arkadaşımın oğlu efe onlar bilhassa uyardı 😁 benimde çok erkek çocuğu yaramaz kinamisligim var bakayım benimki Nasi L bi yaramaz olacak 😁🙈
yasemin__hemsire baobei güzel dimi ya ben çok beğendim sağdan soldan laf duyunca bi soğudum ama bence çok uyumlu oluyo birde unisex ya erkek olduğu belli
baobei yasemin__hemsire arada ulama var ya bence kulağa çok hoş geliyor ben bayıldım bu isme. Herkese aynı anda beğendirmek mümkün değil nolur takılmayın. Adıyla yaşasın inşallah 🥰