ilkim_55 Tatlı badem yağı sürüyorum ama artık fayda etmiyor pek, çok kaşınıyor tırnak sürmeden avucumun içi ile ovalayarak kașımama rağmen kabarıyor sizde böyle sorun yaşayan var mı? Uyku arasında bile tutuyor
Ozgsgr ilkim_55 benimde çok fena kaşınıyor böyle tatlı tatlı nasıl desem 😁 Hart hurt kaşımak istiyorum 😁😁 çok kasindigi zaman biraz nemlendiriyorum o anlık geçsin kaşıntı diye ama yeterince catladim zaten 🤷
Zehradurdu Benm 5 ncı ayımda başladı 7 bucuk aylık olduk doktorm kakao yagı önerdi az da olsa kasıntıyı engelliyor denemeni isterm
ilkim_55 Zehradurdu çok teşekkür ederim önceden de kaşınırdı ama bu kadar değildi😔 kabarıyor bide çatlaklar
Zehradurdu ilkim_55 karın küçükse hamlilekte karın büyüdkce kasıntı fazla olur ve yırtılır.. Dikkat edin kasıyacam derken bebeği yernde huzursuz etmeyn 😂
ilkim_55 Zehradurdu 😂 galiba onun hosuna gidiyor, ben kaşıntı derdindeyken oda annemin kaburgasıyla nasıl oynarım derdinde😂
ilkim_55 Ozgsgr aynen ya 😂 bende yeterince çatladım dünya haritası tamamlandı. İnșallah sağlıkla dünyalarımızıda alırız kucağımıza