Astadavistabeybi Kızlar son ayımın içindeyim ve hiçbir kıyafetim olmuyor ne alttan ne üstten ben şimdi bu ay içinde kıyafet almak istemiyorum Sizde durumlar nasıl ne giyiyorsunuz eşimin kıyafetlerine dadandım
Tugce1803 Astadavistabeybi üst olarak birşey almadım kardeşiminkileri giyiyorum ama altıma 1 tane tayt aldım🙈Eşiminkiler çok çok büyük☺️
Aysun1983 Astadavistabeybi bence al doğumdan sonra da karın hemen inmiyor illaki ihtiyaç olacak tayt en rahatı her daim olur ya da bir eşofman altı üzerine eşinin kıyafetlerini giy çok masraf yapmak istemezsen büyük aldıklarım sonra büyük gelcek diye korkma oversize çok moda ne olsa 🙈
istanbul3434 Astadavistabeybi ben 30. haftadayim esimin kiyafetleri bana dar geliyo🤣🤣🤣 bi tane lastiksiz gobek altindan iple baglanan eniste esofmani aldim hani koca gobekli enisteler oyle gobegi sallandirir ya pantolonun ustunden🤣 inanilmaz memnunum o beni doguma kadar goturur diye umuyorum
MaviMasal Astadavistabeybi en çok eşimin atletlerini kullanıyorum. 🤣 taytlarım falan oluyo ama göbeğimi çok az sıktığı için giymek istemiyorum. Bir iki tane bol pijamam var sürekli onlara dadandım giyip çıkarıyorum. Tshirtte yine eşimden 😅 dışarı bir tek kontrollere çıktığım için bir tane hamile pantolonu almıştım onunla idare ediyorum.
Astadavistabeybi Tugce1803 2 taytım var Allahtan bir de aldığım doğum zamanı pijamalar tayt dışında çıkmıyorum evden 🤷🏻♀️
Astadavistabeybi Aysun1983 taytlarım var 2 tane artık gına geldi 😬biraz sinirde oldum kilo aldım diye
Aysun1983 Astadavistabeybi hepimiz alıyoruz cnm kaçınılmaz son bu bizim için ama veririz kalmıyor gidiyor hepsi merak etme 🥰
Hicran52 Astadavistabeybi bende öyle birini giy birini çıkar insan bıkuyo aynı kıyafetten alternatif yok çünkü eskisi gibi 😁
Elcin123 Haftaya dogumum var iki aydır bi eşofman bi tişörtüm var kaldır kondur yıkayıp yıkayıp giydim 1 ay sonra kullanmayacağın biseye para verme eşinin eşofmanla tişörtleri ne güne var 😀