Kızlar artık bende doğurdum iki gün once suyum geldi ama sızıntı şeklinde geceden direk hasteneye gittim 12 gibi nst ye soktular sancım hafif ağrılar şeklinde çıktı sadece sonra alttan muayene ettiler açılmam yoktu suyum sızıntı şeklinde geldiği için yatışımı yaptılar neyse saat 2 gibi benim sancılarım başladı once saatte sonra yarım saatte bir sonra 5 dk de 1 e düştü sabaha kadar sancı çektim sabah 9 gibi tekrar muayene ettiler o kadar sancıma rağmen sadece 2 cm açıklık vardı daha 5 saat kadar sürer dedi 10 cm açılma bekleyelim dediler ben başladım ağlamaya 5 saat daha çekemem diye sezaryen istiyorum o zaman dedim çünkü çok yoruldum ve çok sancım olmuştu sonra açılma olması için suni sancı verelim açılman hızlansın dediler bende kabul etmedim zaten kendi sancım bana yetiyordu sonra 10 gibi tekrar baktılar 4 cm açıklık olmuş epudural iğne yapalım dediler bende kabul ettim dünya varmış dedim 10 dk ye ne acı kaldı ne sızı saat 11 buçuğa kadar bekledim ara ara gelip baktılar 10 cm açılmam olunca doğumhaneye aldılar 1 saat sürdü doğumum ama zannedilen kadra kolay değil fakat abartılan kadarda zor değil asla sonra ıkınmalar sonucunda bebeğim geldi üstüme koydular ohh beee dedim dünyalar benim oldu o an ne ağrı ne sancı kaldı yüzünü görünce 😍😘Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inşallah