merveandkoala Nurselii birazda erken doğsun istemiyor muyuz , tamam son bireysel zamanlarımız ama kendimizden öte bir varlık dünyaya getirecez ve en iyi arkadaşımız o olacak niye daha fazla ayrı kalalım ki 😒
Seval22 merveandkoala aralık sonu ocak başı bizimde ama bugün acayip bel ve kasık ağrım var ilk defa sanki beklemicek gibime geliyor rüyamdada 3 ocak gördüm bakalım tutucakmı genelde rüyalarım tutar çalıştığım yerde herkes kesin yeni yıl gecesi gelicek tv ye çıkıcan cumhur başkanı çeyrek takıcak diye dalga geçiyorlar 😂
merveandkoala Seval22 ben rüyamda iki sefer kız bebek görmüştüm birinde 6-7 aylık bir kızdı diğerinde 4-5 yaşlarında sonra cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik , Bir kaç seferde 37-38 haftamda doğurduğumu gördüm bakalım 37 ye perşembe günü giriyoruz 😍
Minikmucizem199 merveandkoala bende hiç hurma flan yemiyorum sadece yürüyüş yapıyorum devamlı hareket halindeyim çünkü birde yemeği yedikten sonra çok nefes darlığı oluyor o beni çok zorluyor
merveandkoala Minikmucizem199 temizlik dışında hiç bişey yapmıyorum , nasıl doğuracam bilemedim 😂 herkes spor yap vs diyor ama temizlikte bir spor hurma iki gündür yemeye başladım sayılı değil aklıma geldikçe 😬
ipekipek haha beni en iyi anlatan başlık olmuş :) Normalde Ocağın 2. haftası 40. haftam ama bebeğim 2 hafta önde olduğu için tam yılbaşına geliyor. Doktorumda yılbaşında doğurma sakın dedi ama bakalım :))))
merveandkoala ipekipek yaaa ultrasonsaki hafta ile Doğumun denkliği farklı mı benimde mesela 2 hafta önde
Minikmucizem199 merveandkoala evet az kaldı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😘 bebeğin kilosu kaç senin
Minikmucizem199 Nurselii ben en son gittiğimde 35haftalikti 2700grm demişti bakalım pazartesi kontrol var ne kadar olmuş 🥰☺️☺️
Betulll11 40 haftam tam 31 Aralık gecesi doluyor ama benim kızım yılbaşını beklemez gibi geliyor bana 😀🤭