BilmemKacYilOldu kızlar az önce dolapta ki sütü kutuyla içtım bi iki yudum ama bozuktu galıba berbat bi tadı vardı 17 haftalık gebeyim bisey olur mu korkuyom 😔😔
Minik1 BilmemKacYilOldu kusmayı dene belki çıkartırsın birşey olacağını sanmiyorum bir iki yudum aldıysan
Dlngnz BilmemKacYilOldu canım bende tarihi geçmiş süt içtim hemde 1 hafta geçmişti kutunun yarısını içmiştim doktora sordum korkma dedi bebeklere hemen etkilenmez dedi için rahat olsun😊
BilmemKacYilOldu Minik1 bi iki yudum zaten koştum lavaboya afedrsın oraya tukurdum de tadı inanilmaz kötuydu tarıhınede cok vardı niye öyle olduki
Minik1 İçin rahat olsun bi forumda okudum kadın hamileyken fincanda içmiş bozuk sütü bir iki yudum doktor herhan gibir sorun teskil etmez demiş sen yine doktoruna danış için rahatlar
BilmemKacYilOldu Minik1 kutu yarıya iner mi ya ben aldıgım da doluydu inmis yarıya nasıvolur hala düsünuyrm kullanmadımda
BilmemKacYilOldu MaysaBade teşekkür ederim 😔😔cocukları markeste gönderdim normalde pınar alırdırdım ama bu dost Galıba bimin sütü oluyo pembe kutu
BilmemKacYilOldu ya bnm anlamadfm sürü biz aldık hiç acmadık nası yarıya iner esin asla içmez bi ben içerşm ama yarıya inmesi cok tuhaf
Dlngnz BilmemKacYilOldu kusma olmadı olmadı zaten o sıra grip olmuştum ondan baş ağrısı vardı ben hem kadın Doğum doktoruna sordum hemde dahileye gittim içim rahat etsin diye
BilmemKacYilOldu Dlngnz cok teşekkür ederim eved bende kusma ve bas agırısı var siddetli bi şekilde içim rahatlattı teşekkür ederim 😊