Esmaq38y Adete 3 gün kala normal gebelik testi yaptım ne negatif çok üzgünüm sonra çıkma ihtimali var mıdır acaba ya yaşayan var mı böyle durumu
halitefe Esmaq38y çıkabilir canım benim 5,6 gün kala kan testinde çıkmıştı ama adet tarihimi bir kaç gün geçene kadar idrar testinde çıkmamıştı erken gebelik testleriydi birde
buiyimi Esmaq38y tabi ki geç çıkabilir benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuş 6 gün gecikmeden sonra idrar testinde cıktı.
elfakyaz3 Esmaq38y canım benim reglimin ilk günü yaptığımda bariz negatifti 7.gün gecikmede veta 406 çıktmıştj geç döllenme olmuştu umudubu kesme 😊
halitefe Esmaq38y yok yok baya beyanın yükselmesi gerekiyor galiba algılması için her gebedede beta farklı oluyor bir kıstası yok o sebeple bence yarın kan ver
Esmaq38y halitefe kan mı versem yoksa gecikmeyi mi beklesem bilemedim üzgünüm şuan hiç enerjim kalmadı
Esmaq38y elfakyaz3 peki yumurtlama gününden kaç gün geçti canım benim şuan 2 hafta geçti o yüzden olsa görünürdü diyorum ya
Bubuseli Esmaq38y adetime 4 gün kala test yaptım evde çok az silik çizgi çıktı sonraları tekrar denedim aynı şekilde çıktı en son dayanamadım yine adetime 3 gün kala kan tahlili verdim ordada betam 50 çıkmıştı doktor heveslenme demişti 😤ama şimdi coksukur 11 haftalık gebeyim 😊
elfakyaz3 Esmaq38y yumurtlamadan 17 gün geçmişti ama ovulasyon testlerim hep pik yapıyordu diyodum ki acaba yeniden mi yumurtluyorum meğersem hamileymişim
ogluileannesi Esmaq38y canım benim adet günü bile çıkmamıştı. Yumurtlamayı takiben 14.gün çıktı. O da çok silikti, Önemli olan adetin değil ne zaman yumurtldığın
ogluileannesi Hatta dayanamayıp kan da verdim o gün 5 in altında yani negatif çıktı ama gelen giden yoktu ki benim adetim çok düzenlidir günü gününe olurum sonra adet gecikmemin 6.günü tekrar kan verdim beta 79 du ☺️