KaanErkan-mom Emine_dog tansiyonunuzu ölçmeniz yeterli olacaktır. Doktorum bu durumda yapılacak çok bir şey yok maalesef dedi. Olabilecek riskleri her şeyi anlattı. Tuzu bıraktım zaten , tansiyonum da sürekli 11 çok şükür. Eve alet almalısınız kesinlikle
Emine_dog KaanErkan-mom aldım tansiyon aleti çok sitres yapınca 15.9 oluyo bugün hapı cogalttim diye yukseldi sitres yaptim
KaanErkan-mom Melis47- müdahalesi tansiyonunu ölçücen bu öyle bir illet. Tansiyonum genelde düşük en fazla 11 çıkıyor benm
Nhyas Aslanannesiayse coraspirin de kullanıyorum tansiyon için alfamette kullanıyorum protein kaçağım çok fazla ama o yüzden durabildiği kadar durması için uğraşıyoruz bakalım tansiyonlarım normal ilerliyor şu an
Melis47- Nhyas çok üzüldüm evet sitres etkiliyor rabbim yardımcımız olsun çok zorrrr cokkkkk yarabbim yardım et bize
Nhyas Melis47- 24 saatlik idrarda 4500 mg çıkıyor 3pozitif normal idrar tahlilinde de öyle gözüküyor tansiyon içinde ilaç kullanıyorum ilaçla şu an 13/8 civarlarında 32.haftada nasip olursa inşallah tekrardan ciğer geliştirici vurulacağım yediklerime çok dikkat ediyorum ödem olmaması için