ayshoo Kızlar bu gece uyku haram sanırım bana kızım sürekli hareket ediyor düz yatıyorum ağrı oluyor sağ dönüyorum benden önce gidiyor toplanıp ağrı yapıyor sol tarafta aynı şekilde 24 haftalığız bu durumu yaşayanlar oldu mu😢😢
egeninincisii ayshoo Sağlıkla kucağına al♥️ benim oğlan 3 aylık. Zor uyuttum şimdi de benim uykum kaçtı. Bi Happy Kids bi Happy Mom takılıyorum öyle🤷🏼♀️😅
Nergisim09 ayshoo aynı durum bende var canım yaa 35 olduk masallah yerınde durmuyo agrım oluyo artık hareketinden miğde yanmasıı ayrı bı mesele zaten
Ilovemybaby ayshoo 35+3 uyuyamıyorum. Sağıma yatıyorum bebek sağa geliyor. Soluma yatıyorum sola geliyor. Karnım kocaman oldu hemen dönemiyorum. Amaan deyip kalktım oturuyorum
sdkince ayshoo bende uyuyamıyorum 35+4 oldum yatsam yatamıyom kalksam yorgunum Allah yardımcımız olsun.
Akis46 egeninincisii bir tek ben değilmişim demek ki aynı durum bnde de uykum kaçtı oyalanıp duruyorum ☺️
ayshoo Nergisim09 hahah bu duruma alış diyorsun uykusuzluktan ölüyorum çokta düşkünüm allah yardımcımız olsun🙈😀
Ilovemybaby ayshoo doğduğu zaman en azından emziriyosun seviyosun filan. Böyle karnında bişey de yapılmıyo.
Melikeakkc 34+2 bende uyuyamıyorum hareketinden değil ama bölge ağrısından allah yardımcımız olsun az kaldı