Haynayff Nurhan88 o iyi MasaAllah bizde o günleri görürüz insAllah sağ salimde kucağımıza alırız cnim
Nurhan88 Haynayff inşallah canım Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın 🙏🏻
Lolo3434 Haynayff cok normal ve bu daha hicbisey 37. Haftada uykunun U su bile kalmıyor… Hasret kaldım uykuya😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Nesse86 Haynayff Ben 37.haftadayim bir aydir felan gece uyurken uyaniorum ansizin artik yatakta sagdan sola bayag zor dönüyorum sizin cok erken baslamis sikayetleriniz.Allah yardimciniz olsun inşallah.
Miniklerim2021 25 haftalık ikizlere hamileyim. Hamileliğimin başından berdir uyku nedir bilmiyorum. Belimde problem var amaliyatlıyım ağrılar bacaklarıma vuruyor şuan ne yürüyebiliyorum nede yatabiliyorum. İlerleyen zamanlarda daha da zorlaşacak sanırım 😔
B0220 FtmSyf bende de aynı durum var süt iyi geliyor sanıyordum meğer süt yakıyormuş 🤦🏻♀️Birgün içmeyi unuttum yanmamıştı 😊 Ama gavicon şurubu bende şiddetle öneriyorum çok faydasını gördüm 34 hafta boyunca boşa mide yanması çekmişim🤷🏻♀️ 35. Haftamda doktor vermişti şuan onun sayesinde iyiyim çok şükür 🙏🏻 sizde doktorunuza danışın mutlaka 🤗
FtmSyf B0220 Melikeakkc Teşekkür ederim kızlar bende bugün alacağım doktorumada sordum mide koruyucu hapta Verdi şurubun yanında ama ben zaten birsuru ilaç kullanıyorum çokta almak istemiyorum hapı şimdilik. siz yanında başka mide koruyucu kullandınız mı peki? Yoksa sadece şurup yetti mi?
kbrMEVA Haynayff 30+3 um bende kaç haftadır uyuyamıyorum ve bugün kızım 00/44 de uyandı 5 de geri uyudu ve ben hala ayaktayım 😂😂😂uykular haram oldu şarkısı beynimde
MomC6 Haynayff bacak ağrısından sürekli dönmekten iki de bir idrarın gelmesinden asla uyuyamıyorum ha bide bel ağrısı var tabi 32.haftadayız deliksiz uyku ne unuttum 🤷♀️🙈
Gayeninannesiyesim Haynayff Valla erken başlamış Allah yardımcimiz olsun son haftalar daha da zormuş gözümden uyku akiyor ama uyuyamıyorum çıldırmak üzereyim su saat oldu 2 saat uyuyup uyanmisimdir yine de şikayet etmek istemiyorum bişey olur diye korkuyorum ama işin özü de bu yanı 🤭
B0220 FtmSyf bazı antibiyotiklerle bi arada kullanılmaması lazım mide koruyucuya bişey olmaz sıkıntı yok 😊
Deneyces26 6 haftalık hamileyim dün ben eşim uyuduğu ben uyamadıgım için yatakta agladım😄onda öncede kalkıyorum adalet bu değil.