Nurr89 Esssgi masallah aynı desene yanlarimi çürüttü artık vura vura😊 sabah 6 buçukta uyudum 11 de kalktım gün içinde de yarım saat uyudum çocuklarda kalıyor aklım uykuya dalamiyorum
Maviimm Nurr89 benim ilk bebeğim ondan biraz da farklı bi heves oluyo sanki herşey daha erken hazırlanıyor vs 😇
Nurr89 Maviimm evet bende ilk gebeligimde öyle yaptım ama bunda düşük tehlikem falan çok yüksekti o yüzden bişey yapmadım bide araya korona olsun taşınma olsun girince dedim aralikta almaya baslarim yaparım doğuma kadar
Nurr89 Maviimm benim bazen canım acıyor ama sonuçta herkesin farklı oluyor canım sakin bı bebek olur inşallah doğduğunda da… Kilosu kaç ne zmans gittin en son
Maviimm Nurr89 32 haftada gittim yani 1 hafta önce canım kilosu 2200 kg biraz tombik dedi doktor hatta ultrason da hareketli baya ama bana öyle tekmeler vs gelmiyor hiç
Esssgi Nurr89 ben de size onu soracaktım özellikle gece hareketlendiği zaman bazen gerçekten can acıtıcı olabiliyo kasıklarıma vurduğunda :) siz de hissediyo musunuz ?
Nurr89 Maviimm ilk gebelikti dimi canım normaldir.. kilosu güzelmiş maşallah bende pazartesi ogrenicem çok merak ediyorum.. çünkü oğlum 2400 kızım 2200 doğmuştu
Maviimm Nurr89 evet canım ilk gebeliğim sanırım ondan tam anlamıyorum öyle tekmeler acıtmalar olmuyor bende insallah canım sağlıkla gelsinler şehir olarak nerdesin
Maviimm Nurr89 evet kendim istedim canım aaa bende İstanbul’dan yeni geldim Antalya şimdi tayin olduk canım
Maviimm Nurr89 yani gene de Allah bilir canım ne olacak ne zaman olacak 🙏🙏sağlıklı olsunlarda tek duam bu canım