Donuskyl 9 haftaligiz cinsiyet belli olmuş mudur ? ona göre isimlere karar vermeye başlayacağız bu cuma doktora gideceğim 9+5 olmuş olacagiz Allah’ın izni ile 🙏 ilk gebeligim olduğu için biraz heyecanliyim ve yorumları merak ediyorum .
Eslina175 Donuskyl belli olmustur ama cnm en az 14.haftaya kadr net olmasi cok zor.Yani doktor sana ne derse desin kesin ghvenemezsin haftan daha cok erken biraz sabir gerekli😍
Zeynuss Donuskyl En iyisi 16. Hafta’ya kadar bekle canım çünkü bende bi doktor 11. Haftada yüzde 95 kız dedi. 14. Haftada 2 çizgi görüyorum kız derim dedi ama dün 16. Haftada öğrendik ki apaçık erkek 🤷🏻♀️ Erkeğin cinsel organının gelişmesi sürüyor..
misraerol Donuskyl en erken ikili teste ogrenirsin ama 100 de 100 olmaz 16 ci haftada netleşir bende cok heycanlıyım ilk bebegim ikili testi beklıyorum 4 gozle 12 gün kaldı 😁
Donuskyl Zeynuss Sabırsızlanıyorum bende ogrenmek için bakalım hayırlısi. Beklemek çok önemli değil bulantilar çok yoruyor 🙈🤮
Eslina175 Donuskyl evet cnm oglum olacak ins bende 15.haftada kesin dedi doktorum yine de bekledim ayrintiliya kdr her randevumda erkek dedi degismedide.
Donuskyl misraerol bende bu cuma gidecegim inşallah size tahminde bulunabilir belki bu gittiğinizde bende çok merak ediyorum cinsiyeti 🙈