Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar 15+5 haftalık hamileyim geceleri sürekli pekmezli süt içiyorum sizce pekmezi direk mi içsem sulandırıp yoksa tahin pekmez karıştırıp mı yesem yoksa sütle mi daha mı faydalı sizler pekmezi nasıl tüketiyorsunuz😂😂😂
esraizmirli Gulenay1234 valla ben direk her aabah aç karna bi tatlı kaşığı yiyorum 19 haftalık da hamileyim hiç kansızlık sorunum falanda olmadı şükür ☺️
erkaninzevcesi Gulenay1234 merhaba canim benim de bgun 19 haftalik oldu ilk gunden bu yana kara uzum pekmezini her sabah iki kasik ac karinla yiyorum cok saglikli ayrica bende kansizlik oldugu icin iyi geliyor suana kadar hic hap kullanmadim ve bebegin kilosuda hep cok iyi 🥰
Pelin093 Gulenay1234 pekmez süt ürünleriyle tüketilmez diye biliyorm etkisini kaybediyo demisti tvde bi uzm dr
-Kbra8- Çevremdeki herkes pekmezin içine limon sık öyle iç diyor bende öyle yapıyorum emilimini ve faydasını arttırıyor diyorlar 16+5im bende 😊😊
HafsaRumeysa Gulenay1234 sabh ac karnina 1 tatli kasgi iciyorum sute bal iyi oluyo ilik sute 1 cay kasigi bal
Burcinagiir Gulenay1234 ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sabah uyanır uyanmaz içiyorum sade olarak ☺️ 34. Haftamızdayız ☺️☺️
Gulenay1234 zynb_ozkn keçi boynuzlu pekmez benim doktor faydalı yiyebilirsin demişti de tek keçi boynuzu da bilmiyorum ☺️
Denizzz88 Gulenay1234 bende normalde demir eksikliği var doktorum demiri azaltan süt ve süt ürünlerini kan yapıcı şeylerle birlikte tüketme demişti onlar emilimi azaltıyormuş pekmezi sade 1 tatlı kaşığı direk yiyin bence
A_Alparslan Gulenay1234 benim bildiğim ennn doğru su sabah uyanınca ac ken bir kaşık pekmez. Yemekden kahvaltı dan önce. Kilo aldırıyor
Mervetekmn Gulenay1234 az ye şekerın falan varsa yükselebılır oyuzden pekmez tahın tatlı seyler çok aşırı tüketme bence
A_Alparslan Gulenay1234 ayrıca geceleri de uyumadan hemen önce bir su bardağı süt. Bu ikisi bebegini besler dr öyle dedi kilo aldırır hemde sağlıklı kilo aldırır bebeğine diye. Gece süt sabahları pekmez
erkaninzevcesi Gulenay1234 hayir kesinlikle ben hic kilo almadim daha hafif gobegim cikmis pekmek cok saglikli her sabah ic mutlaka 👼🥰