2 gün önce post açmıştım bebeğimin suyu çok azaldı diye 40+3 olmuştuk
Acil yatışım yapıldı suyu azaldığı için
Suni sancı ve rahimi yumuşâtma ilacı verdiler yaklaşık saat 3 ten akşam 8 buçuk kadar sancıları çektim ama ne yazikki açılmam olmadı ama yinede normal doğum çok çok istiyordum dayanıp normal yapmak istedim ama ne yazikki olmadı suyu çok azdı azalmıştı ve kakasını yapmış birden kalp atışları nst de azalınca apar topar ameliyat ta alındım genel anestezi ile sezeryan oldum çok şükür sağ Salim kucağıma aldım bebeğimi
Ama devletten korkanlar için soyliyim kesinlikle devlet benimle çok ilgilendi evet ilk gidince çok havalilar çok ilgisizler hatta tüm muayenelerimi özelde yaptım son dakika devlete doğuma gittim ilk bı doktor suraat assada asıl doktorum olan çok ilgilendi çok şükür atlattık özel de bebeğimin 3.200 kilo olduğunu ama 200 gram yanılma payı olduğunu söylese de doğan bebeğim ne yazikki 2.700 kilo imiş ama şükür yanımda uyuyor tüm acılar geçti herşey bitti hamd olsun sadece sezeryanli olmak zor o ameliyat zor gerçekten ağrısı oturup kalkmak ama mecburi oldum bunada şükür önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması 🥰🥰🥰☺️☺️☺️