Meloss37 Sbhky alakası yok canım ben de kısa boyluyum ve normal doğum yapıcaktım ama bebeğim erken gelmek istedi ağlamaktan korktum sezeryana geçtim ya boyla alakalı değil bence
Ebruakcetin Sbhky herkes için değil ama zorlastirabiliyormus bir doktorun hesabında yazdığını görmüştüm
Gizemceylan Sbhky ben belli bi sınırın altındaysa normal doğum olmuyo diye biliyorum bi yakınım öyle oldu çünkü ordan biliyorum
Sbhky Birde iri ise bebek direk sezeryan mı yapıyorlar bende normal istiyorum ama etraftan böyle şeyler duyunca deneyimli kişilere sormak istedim
Tugce6374 Sbhky bugün bende araştırdım biraz da 150 altı boylarda sıkıntı olabiliyor yazıyor en güzel bilgiyi doktorun verir sana yine bende 156yım normal çok istiyorum
eliff26 Sbhky boyum 1.55 normal yaptım iki kez şimdi 3.yu bekliyoruz inşallah herşey yolunda giderse buda normal deniyor. Ilk bebeğim 4050 gr dı çok zorlanmadım
Meneksekara Sbhky merhaba benim yengemim boyuda çok kısaydı ve Çatı dardı ama 3 tane normal Doğum yaptı
Bittercikolataa Yok ya inanmayin 😄 Ablam 1.50 den kisa normal catir catir doğurdu 😄 arkadaşım 1.50 boyunda 4 kilo bebek doğurdu bende 1.55 im doktorum daha dün her sey normal insaAllah normal doğum olacak dedi🤗
Nilaykirikbas5516 Sbhky kız saçmalama öyle şey mi olur 4 ay oldu doğum yapalı bioyum da 156 filan 10 dakika da çıkardım hiç alakası yok
Minik1 Sbhky boyla alakası yokki çatın uygunsa ve bebek uygun pozisyondaysa açılmanda varsa normal doğum kolay olur yeterki şartlar elverişli olsun