Elifirem Merhaba sevgili anneler, Anadolu yakası detaylı ultrason yaptırabileceğim perinatolog önerisi olan var mı ? Eşi de içeri kabul eden olması da önemli tabii ki. O kadar para veriyoruz değsin istiyorum
Mrymozr Elifirem Umraniyede erbil çakar var kliniği var ben ona gittim memnun kaldım fiyati 280 tl. Esi de iceri alıyorlar
MinikKoala Elifirem Bnde yorumları okudum da o fiyatları vermemek için yaptrmadım rabbime emanet zaten şu pandemi döneminde doktor bile bulmak zor… 24 haftalık gebeyim 3 defa devlete gittim hiçbirinde doktorun kendisi yoktu asistanlar muayene etmeye çalıştı bebeğide bulamadılar kalp atışınıda… zaten sürekli gitmekte mantıklı degil
Deletedmom95 Elifirem Ümraniye Erbil Çakır eşleri de içeri alıyor 280₺ ücreti var. Ama gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz çok iyi anlatımı konuşması ilgisi. Tavsiye ederim 🌺
Feyzaaa1 Elifirem erbil çakar mükemmel bi doktor herşeyine bakıyor 270 tl direk git canım. Cok memnun kalfık biz eşimle
Reyhan00 Çamlıca medipol hastanesi emine aydın çok iyi eşinizde içeri alıyor çok tatlı dilli bir doktor ilgilenmesi çok güzel ikili test ve detaylı ona gittim ben
-Gamze- Reyhan00 benim arkadaşımda emine aydını önermişti çok memnun kalmış o da randevu alırken fiyat sormuştum 2 hafta önce 750 TL dediler
Hulya88 Merhaba ben daha geçen hafta yaptırdım çamlıca hisar hospital 450 tl Dr Ahmet Murat Göksu. Akşam 9:45 kimse yoktu.Eşi odaya almıyorlar.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.
Haticeyuce31 Mrymozr peki bjsey sormak istiyorum hani hic muayeneye gitmesen sadece detaylı usgye gidebiliyormuyuz oraya Benim gittiğim hastanede 4 ay önce 650 tlymis simdi ben martta detaylıya giricem nasipse o zamana 750 olur herlde zamla birlikte
pitircik2021 -Gamze- bende Emine Aydın a gittim ve çok memnun kaldım öneririm. Perinatolog İstanbul’da 750₺ civarında zaten çok değil fiyatı bu arada
-Gamze- pitircik2021 Elifirem ben normalde Şişli kolan hastanesine gidiyorum orada 1400 dediler o yüzden arkadaşıma sormuştum bende öneri için karşıda da olsa gidecektim artık çünkü fiyat farkı çok fazla kolan hastanesi fiyatı sonrası uygun gelmişti bana750 TL olması. Fakat sonra da Türkiye hastanesinde sordum orada da 600 TL oraya gideceğim daha yakın ve uygun olduğu için
Elifirem Ne kadar uçmuş fiyatlar geçen sene Mayıs ayında sormuştum 275 idi bu sene bu fiyat 3 katı artması çok kötü olmuş. . O.zaman devlette yaptırmak en mantiklisi bu zamanda bu ücret vermek çok kötü
Elifirem MinikKoala evet cok pahalandırmışlar gercekten medipol zaten uçmuş :( doktor illa istiyor diye yaptırıcam ben de
Mrymozr Haticeyuce31 Ben hic muayeneye gitmedigim halde sadece detayliya gittim. Tavsiye üzerine gittim. Tabiki gidebilirsin
Deletedmom95 Haticeyuce31 zaten o doktor perinatolog. Normal muayene olmuyo diye biliyorum. Belirli günler orda diye duymuştum.
Mrymozr Deletedmom95 Normal ayda muayene ediyo benim arkadasim erbil beyde takipli dogumunuda belki o yapicak