minemom Hanımlar ne durumdasınız neler yaşadınız nasıl gidiyor. Benim çok şükür ciddi bir sorunum olmadı.. 12 haftada 2 kilo aldım (kilo almaktan çok 😦🥺🙈) sizde kilo alımları ne durumda, birde canımı sıkan bir durum var hamileliğimin başımdan beri geçmeyen sarışın ve kuru cilt yapısına sahip olduğum için cilt döküntüsü ve kaşıntılar var biraz can sıkıcı ama değer.. perşembe günü ikili test yapılacak bi de umarım sonucu güzel çıkar… sizde ne var ne yok, neler yapıyorsunuz 😇🌼
maviscik77 Ben de senin gibi kuruluktan şikayetçiyim normalde de kuru cildim şimdi daha bi çoğaldı, onun haricinde güzel gidiyor , 12. Haftadayım ama erkek dedi bakalım bidahaki gitmeme netleşecek , ikili tarama yaptırmadım , Allah kolaylık versin hepimize :)
_unicorn_ Merhabalar, benim mide yanmalarım ve kasık krampları dışında bir sıkıntım yok çok şükür. İkili testimizi yaptırdık sonucu haftaya çıkacak ultrasonda bi sıkıntımız yok. Sizde yanma oluyor mu midede. Ne yesem gaz yapıyor
pinar55 Haftamda doktora gideceğim bende ikili test konusunda kararsızım ihtimal üzerine aonuç çıktığı için farklı yorumlar var sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ikili test konusunda