Eerrennn_ kızlar sabhtan belim agrıyordu uzanınca geciordu, şimdi aniden aykata durnca sol kasıgımda aşırı şiddetli bir agrı hissettim, 10 dk faln sürdü uzandım gecti gibi yaşayan varmı aynı haftada korktum biraz
pitircik2021 Eerrennn_ dinlenince geçen ağrı olması çok normal rahim genişliyor sonuçta. Ancak uzun sürerse ve baskı hissedersen doktora gitmeni öneririm. Benim karnımda 2-3 saat bi ağrı vardı geçmedi doktora gittim ama doktorum bu şekilde önerdi bana. Bide magnezyum alın bu tür kasılmalara iyi geliyor
Eerrennn_ pitircik2021 doktorunuz ne dedi normlyöiş öyle saatler süren agrı olmasıda? magnezyum dozunuz nekadr acaba benmki 350 mg
pitircik2021 Eerrennn_ evet 350mg. Alttan açılma var mı diye bile baktılar tabii tüm kontroller yapıldı ve sorun yok dendi. Yani çok uzun süren ağrıda bence doktora gidilmeli. Aşağı yönlü baskı varsa erken doğum olabilir eğer açılma olursa.
Eerrennn_ MinikKoala tamam teşekkürler, benimkide azaldı gibi şu ay bi bitseydi hayırlısıyla sonrlara yaklaşsaydık 😍