Marife01 Bebeğimin elbiselerini yıkicam tursille ama iyi mi değil mi bilmiyorum acemiyim daha önerisi olanlar
Pelin- Marife01 marka vermek yasak mı bilmiyorum ama bebekler için özel deterjanlar var öneri üzerine unibaby aldım ben
Gokkusagi_ Marife01 ikinciye hamileyim ilk bebeğimde duru granül matik kullandım nasipse ikinciye de aynısını kullanacağım
EzgiiK Marife01 uni baby önerilmiyor içinde SLES ve SLS varmış bilginiz olsun. Ben Incia beya Siveno kullanıyorum ikiside temiz içerikli.
istanbul3434 EzgiiK uni baby yenidogan ve unibaby sensitive’de sls sles paraben gibi zararli maddelerin hicbiri yok bilginiz olsun. Arka etiketinde yaziyor olan ve olmayan her sey.
Ozlem-kk EzgiiK uni bayby yenidoğan sabununda yok üzerinde de yazıyor olmadığı bunkadar nasıl emin olabiliyorsunuz?
Mercimeginannesi-ozge Dalinin doğal sabun tozuyla yıkadım hepsini ben en iyiisi doğal granüllü sabunlar
DaisyMom Marife01 yeşil anneden Babys Green aldim yaninda leke çikaricisiyla birlikte.Urun icerigi temiz.
Ummu123 Marife01 duru granul matik aldım hem dogal icerikli hemde kokusu da çok güzel çok memnun kaldim
EzgiiK Ozlem-kk varmış diye bir cümle kullandım farkındaysanız ve bir kaç araştırma yapan mühendisten duydum🙏🏻