Esila-ecrin Anneler bu haftada nasılsınız ben artık yürüyemiyorum lavabodan çıkmak bilmiyorum sizlerde durum nasıl
Merveilkcan Esila-ecrin bende az önce tartışma açmıştım bende 35.haftama geldim bende lavabodan çıkamıyorum çok şükür temizliktir yemektir günde 2 3 kere ev temizlerim huyum çok pis ama lavabo konusunda bende senin gibiyim ya
Mom092 Esila-ecrin 34+1 gece uyku duzenim hic kalmadi lavabodan hic cikamiyorum tam gozum dalicak aşırı derecede çişim geliyo 😄 sancilarim basladi ara sira bi yokluyo adet sancisi gibi 😏 son olarak çok toplanıyor bebeğim nefesimi kesiyo o an ama geciyo hemen 🥰 bu kadarcik sikayetlerm 😄
Oglakdorukcum Esila-ecrin ne yapıcaz valla bezdım kendımden sıkıldım hareket kabiliyeti bukadar mı kıaıtlanır hadi bu gobekli kilolu insanlar nasıl yapıyor merak ediyorum geçici oldugunu bilmek beni rahatlatıyor kaldıramıyorum kendımı oldugum yere yayınlıyorum otursam olmuyor kalksam olmuyor cabucak yoruluyorum bunalıyorum sıcak basıyor yatakta her döndüğümde uyanıyorum halen rüyalar görüyorum HD kalitesinde tuvalet desen orda yaşıyorum en buaralar modem de bulanıyor sanki tansiyonda düşüyor az kaldı ama bende 9 aydır yoruldum ya
sdkince Esila-ecrin bende de var temizlik takıntısı gergin heryeri süpürüp siliyorum balkon yıkıyorum eşimle hep kavga ediyoruz bu yüzden.birde evde 3 gündür yatılı misafir var baya zorluyor beni birşeyleri dağınık tozlu görmek beni sinir ediyor duramıyorum resmen😣
ElifOkay Çok çabuk yoruluyorum,temizlik yaparken sırtım agrıyo otururken uzanmak istiyorum,uzanırken oturmak 😊🙄
Deletedmom48 Ben de 35im aşırı takıntılıyım temizlik ev toplama konusunda kavgada kaşık kalsın ocağa bir damla su damlasın yerde bişey göreyim aşmadan duramıyorum kendime eziyet ediyorum ebe gelen giden yok 3 yaşında kızım var arkasından hemen oyuncak toplıcam diye zorluyorum belim başım ağrıyor bi sal gitsin diyemiyorum ya kafayı yiyeceğim gece de tuvaletten çıkamıyorum zaten tam yatıyorum bebek gıdıklar gibi oluyor anında koşuyorum wc ye falan kadar rahat 10 kere gidiyorum bazen uykudan fırlıyorum altına yapicam diye
Deletedmom48 Ve aşırı midem bulanıyor ama nerdeyse 1 aydır durmadan soda içiyorum çok fena yapıyor beni uyumuyor bulantı
minikos Benimde yalancı sancılarım başladı sanırım ufak ufak ağrılarım oluyo vajinama çok baskı var en son kanala girmişti kemiklerimi çok ağrıtıyo bu durum şimdilik başka sorunum yok çok şükür bakalım ne zaman gelecekler hayırla sağlıkla inşaAllah 🌸
Nur1903 Bende 35. Haftamdayım bir yandan koronaya yakalanmadan doğum yapmayı istiyorum gerçekten çok korkuyorum virüsten biz evden çıkmasak bile eşimiz çalıştığı için sürekli aklıma geliyor artık bir yandan da çatı kemiği ağrısı mahvediyor 😢 benim başka hiçbir şikayetim yok ama bende lavaboya sürekli gidiyorum birde oturunca bebişin ayakları kaburgamı çok ağrıtıyor 🤷🏼♀️
Canimkizim2019 Korona olma takıntısından başka bir şikayetim yok çok şükür her türlü ağrıya göğüs gerebilirim yeterki virüs olmasın 34+3 . (Azalsa bari şu vakalar tehlike artmasın artık cevremden korona olanda duymuyorum cok sükür) gecen ay herkesden duyuyordum eşim dahil buna
Elifaysu Lavabo sıkıntısı uykusuzluk sancılar ve bazen sanki midemde yukarı bişey çıkıyor nefesim kesilior bir an önce sağ salim doguralim ya 33gun kaldı Allah nasip ederse☺️
B0220 Mide yanması kusma halsizlik yorgunluk bıkkınlık değil yürüyüş egzersiz yapmak günlük ev işlerimi bile yapamıyorum idrar yolu enfeksiyonu zaten hiç bitmedi iğne verdi doktor günde iki defa ayaklarım yanıyor nefesim daralıyor ateş basıyor çarpıntı oluyor oturduğum yerde yoruluyorum bebek artık karnıma sığmıyor gibi hissediyorum hareketleri canımı acıtıyor uyku düzenim berbat 🤦🏻♀️😁 ama yine de onun orda olduğunu bilmek hissetmek huzur veriyor bunca şeye rağmen yine de mutluluk sebebi çok şükür rabbime 🙏🏻♥️😊