Nurunsl Bana günde 10 kere say yeter dedi. Çok hareketsiz kalmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Sizlerin doktoru ne dedi bu konuda ? Bu arada başından beri çok hareketli bi bebek değil 32 haftadayım
Mercimeginannesi-ozge Nurunsl günde 10dan fazla hareket ediyorsa normal miş bende bi ara cok yorulmusdum hareket etmedi bütün gün cok korktum acile bile gittim sonra doktor dedi bütün gün yorulduysan eğer hareket etmemesi normal diye anne yorulunca bebekde yorulurmus 34 haftalıgm
Merve43 Nurunsl doktorum hareketsiz olduğunu Düşündüğünde biseyler ye 20 dk sonra soluna uzan 1 saatte küçük büyük 5 hareket hissetmezsen hemen gel demişti
Nurunsl Beker bu haftalarda öyle oluyomuş. Az ama sert mi hareket ediyor ? Birde saatlerce hareket etmediği oluyo mu
Nurunsl Asrbg saymak da istemiyorum psikolojimi bozuyo başından beri hareketli bi bebek değil zaten :( hep kafasına göre daha düzen de yok napacağımı şaşırıyorum
Nurunsl Mercimeginannesi-ozge bnde gündüz biraz yoruldum ama çok değil 😕 hareketleri hala düzenli değil ne zamn hareket edeceğini bilmiyorum hala sizinde mi öyle ?
Mercimeginannesi-ozge Nurunsl yoruldugun icin bebeğin hareketlerini az hissedersin yada hiç hissetmeyebilirsin o gün sonra normale dönüyor sıkmayın canınızı ben suan 34 haftalıgım maşallah kızım kıpır kıpır biraz daha zaman geçsin sıklasıcak harekrtleri hemde bu sefer daha hareketli olcak ve sık olcak bu seferde diceksiniz bukadar hareket etmesi normalmi diye 😊
Mercimeginannesi-ozge Nurunsl zaten 32. Haftadasınız normal üzülmeyin cok yoruldugunuz icin öylee yada bebek süreklı uyudugu icin anne karnında ozamanda hareket etmiyor gün icinde elini karnına koy say 10 dan fazlaysa normal
Nurunsl Beker bnm doktorumda o haftalarda azalacağını söylemişti. Normalde nasıl bir bebekti hareketli mi ? Bi de bşy sorcam canm ya sende de oluyo mu bazen karnımda bişey çekiliyomuş gbi oluyo hafif kaymaya benziyo bebek hareketi mi acaba
Beker Nurunsl aynen canım o şekilde oluyor kayma gibi birde ayağı ile ittiriyor sanki bazen bir yerde toplanıyor
nisotti Ben doktoruma gunde 10 hareket yeterli mi diye sordugumda. Hayir az demisti. Bir sayi vermenin dogru olmayacagini,kesinlikle 10 dan fazla olmasi gerektigini soyledi
Zeynepahmett Nurunsl valla benim gittiğim doktorlar mi ilgisiz anlamıyorum da birçok şeyi bu form sayesinde öğreniyorum.. hareketleri ile ilgili bişey demedi sadece gün içinde hareketlerini hissetmelisin dedi. Burda en az 10 defa hareket etmeli diye okudum. Ben de saymak istemiyorum bir de benim ikiz hangisi tak olarak ne kadar hareket etti anlamıyorum bazen. Sadece birinin başından beri daha az hareket ettiğini biliyorum. Doktorum şunu söyledi ama biz gün içinde çok hareketli olduğumuz zaman içerde beşik gibi sallandiklari için uyuyorlarmis. Yani yorulmuyorlar uyuyorlar
Nurunsl Zeynepahmett bnce doğrusunu yapmış doktorunuz. Panikletmemiş sizi. Doktor olsun olmasın hareket konusunda herkes abartıyo 😏 kimisi 2 saatte 10 kez diyo hadi 8 oldu 9 oldu nolacak sağlıksz mı yani şimdi o çocuk ?? Ya da saatlerce hareket etmeyip- ki uyumaları çook yüksek ihtimal - sonra hareket edincede mi sağlıksz 😒 bazı insanlar doktorlar gereksiz üstünü düşüyo.