Ksnskssndmslmmxn Ebru2403 30 haftalık gebeğim okşuyorum ve hoşuna gıdıyo hareket edıyo bu sorun olacağını düşünmedim ama çok hareketlı olduğum için dinlendiğimi elimi karnıma koydumu hareket edıyo
Beyzan Ebru2403 ben hiç çökmedim ama böyle pıt pıt vurunca o da tepki verirdi içerden şimdi ikinci bebeğime hamileyim henüz hareket hissetmeyecegim kadar küçük ama yine de parmak uçlarımla vuruyorum belki içerden tepki veriyordur 😍
Ebru2403 Ksnskssndmslmmxn bende okşuyorum bazen elimle çöktürüyorum 🤭acaba zararı varmi diye düşündüm
Sinemm1590 Genelde oynardım iki parmağımla biraz bastırırdım zararlı olsaydı doktor ultrason da o kadar sert bastırmaDı die düşünüyorum bazen yüzünü göstermediği ya da uyuduğu zaman genel de dürterdi
Ebru2403 Sinemm1590 orasida öyle evet doktorlarda ultrasonla cokturuyor bazen bende elimle çöktürüyorum haraket etsin diye
Bicanbehiye Ebru2403 detaylı ultrason da doktor o kadar çok vurdu ki karnıma küçük hanım elini yüzünden çeksin de yüzüne bakayım diye banamısın demedi adam bıraktı artık 25 dk sırf onun için uğraştı.olsaydı o zaman olurdu.karnım çürüdü sanmıştım artık