Merveilkcan Elfygmr olabilir usutmuste olabilirim ama kuzum üstümde bir ateş bir ateş sort ve atletle yatabiliyorum diğer türlü yanıyorum şu gibi terliyorum diye hiç çorap kıyafet adam akıllı giyemiyorum obdan da olabilir aslında
Memmedli Merveilkcan ben 3 ayımı doldurcam hamilelikte. Yeni başladı idrara sık çıkmak. İlk cocugumdada oyleydı. Normal diye biliyorum ben
Elfygmr Merveilkcan covid falan değilsin dimi morel bozmak için söylemiyorum canım yanlış anlama ama söylediklerin aklımı kurcaladı
Merveilkcan Elfygmr hayır kuzum imkansızın imkansızı evimden dışarı adım atmıyorum evime de kimseyi kabul etmiyorum eşim bile işten gelince hemen duşa girer öyle gelir yanına
Merveilkcan 1PrensAnnesi bazen kaçırıyorum eşim dalga geçiyor bebekle ikinize bez nasıl yetistiricem diye 😁
MihricanA Merveilkcan Ben gece battaniyeyi alip gitmeyi düşünüyorum artik dkda bi tuvaletim geliyor😂 Uyaninca acıyla uyaniyorum sanki yillardir yapmıyorum
Merveilkcan MihricanA bende de öyle oluyor sanki bayadır gitmemisimde ilk gidecek gibi oluyorum 🤦♀️🤭
Elfygmr Merveilkcan iyi bari coksukur canım ama neden böyle acaba sıcaklık normalde terleme neyin nesi
Merveilkcan 1PrensAnnesi aman napalim onlara kolay geliyor yaşadığımız durumlar ondan dalga gecebiliyorlar😄
1PrensAnnesi Merveilkcan zaten erkeklere bırak doğumu o hafif sancıları bi tattırsak elimizi ayağımızı öperler 😂
Merveilkcan Elfygmr bilmiyorum ki bende anlam veremiyorum hastalığım yok çok şükür ama sürekli heleki gece uykuda önceden yoktu şu 1 aydır aşırı terlemem var acaba troid ile alakalı mi bilmiyorum 2 ay önce değerlerim yüksek çıktı ilaca başladık o yaparmı ki
Nesrincente Merveilkcan daha 29 haftalıgım bende oyletım ve yaklasık bı ıkı aydır boykeyım hep lavabo ihtiyacım varmıs gıbı hıssedıyorm
Merveilkcan 1PrensAnnesi ay nereye eşime söylüyorum bazen agrım olunca çok nazlı oldun diyor bana azıcık bisey tatsalar dayanamazlarda onlara basit geliyor
Tomris06 Ben 38+5im artik sadece idrar değil afedersiniz büyük tuvaletten de surekli gidiyorum günde 4-5 kez falan
Elfygmr Merveilkcan annemde vardı canım ayni şekil terlemesi çoktu değerin yüksek çıkmış ondan olabilme ihtimali yüksek