Melike145334 Tamam iste aynı şeyden bahsediyoruz. Kor cahillik bu. Bunun baska açıklaması var mi? Sizin bahsettiğiniz gibi bir çimdik tuz degil ki. Yorumlari okuduysanız şayet görmüşsünüzdür. Bir çimdik tuz zaten eriyip gider suda onun zaten ne zararı nede faydasi olur! Ama bizim bahsettiğimiz cocuga baya baya tuza yatırmaları tuzla vücudu temizlemeleri. Yorumlari okusanıza hanfendi bakın anlatıyorlar. İyice sürdüm ettim diye. Bakın yukarda biri daha yazmis bana kalsa iyice tuzlarım diye ve arkasında ki mantık tuzlanan çocuk ömür boyu terleyip pis kokmuyormus sizce bu hangi mantiga sığıyor? Bana bi uni mezunu olarak bunu açıklayın lütfen. Doktorlar bas bas bağırırken Zararlarini anlatırken hala 2021 yılına gelmişiz, insanlar nasıl olurda hala tuzlayacam ilerde terlemesin diye el kadar çocuğa tuz sürebilir ki? Biri hatta tuz sürersen cildi bizimki gibi sertleşiyor daha uyumlu oluyor gibi seyler yazmis. Bakın bunlar cok ciddi seyler ve gerçekten cahillik. Tamam eskiden doktor mu vardı bilim mi vardı? İnsanlar kafalarına göre yapıyorlardı ama doğruydu ama yanlıştı. Ama suan artık oyle mi herkesin elinde telefon araştırma imkanlari var hala bu tarz şeyleri yapmaları gerçekten beni hem üzdü hem şaşırttı. Biliyormusunuz bundan bi kaç ay evvel buna benzer bi post yine açılmıştı orda biri, biz cocugun diline tuzda süreriz ilerde ağzı kokmasın dedi adetleriymis? bulabilirsem burda paylaşayım. Boyle cahillik olabilir mi? Ben bir anne olarak o çocuklara üzülüyorum acıyorum. Dogru hangi biriyle tartışalım yil olmuş 2021 insanlar hala bu tarz şeyleri savunmaları gerçekten ülkece ilerlemedigimizin göstergesi, cok üzücü! Ama iste belki içlerinden biride çıkar ya bu kadar insan zarardan bahşediyor ben en iyisi yapmayım der diye umut ettim ama malesef.