annepanda melmural yaa bizde nisamda tanıştık ilk bebeğimi nisamda kaybettim bu minnoşumda nisanda doğacak. Bende nisan düşund babamiza tuhaf geldi. Eylül olsa olurmuş nisan neymiş.. yok ocak koyalım mış.. 🤦
Aryam-15-15 Thysn23 bnde mays annesyim16+3 gebeyim ikinci gebelik ama daha harket hisetmedim kizimin onun dışnda şükur hersey iyi gido🙏
Hamileyim-mutluyum mucizemARAS Üzülme canım herkes bir değil ben de 18 haftalık hamileyim ben de henüz hissedemedim
mucizemARAS Hamileyim-mutluyum ya bazıları dio bişeyler atıyo falan bazıları böyle farklı şeyler oluyo dio falan yok ben elimi koyuyorum öyleee uzun uzun ama kıpırtı yok
Hamileyim-mutluyum mucizemARAS bende de yok canım dahdeher hamilelük bir değil endişe etme doktorlar bile 22.-23. Haftaya kadar hissetmemek normal diyor
Hilal67 mucizemARAS evet bende çok geç hissettim 21 haftalıkken hissettim geceleri de daha çok hissediyorum
mucizemARAS Eseaderin öyle acaba bi sorunmu var diyorum hep kafama takıyorum ama ilk gebelik ya 22. Haftaya kadar yolu var diyorum sende öyle düşün
annepanda melmural bana kalsa güzel.. sizin kuzuşunuzada cok yakişacak.. nisan gibi baharlar getirsin.. pembe bahar dalları gibi açsın yuvanız..
OzgeHelli Thysn23 17+1 Mayıs annesi olacağım eğer erken gelmeye niyetlenmezse oğlum 😁 hareket hissedemiyorum fakat geceleri sol kasık üstümde hafif titreşim oluyor. 😁😁